Translate

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΤΑΝΚΕΡ


Είδαμε στο facebook του κυρίου Τατούλη, φωτογραφία του με ουρανό γεμάτο υπολείμματα αεροψεκασμών, αναζητήσαμε απαντήσεις από πολλούς πολιτικούς της Αρκαδίας και επίσημες ιστοσελίδες, για όσα παρακάτω παραθέτουμε...


Προσοχή δεν είναι φανταστικά σενάρια, είναι ότι φωτογραφήσαμε και βιντεοσκοπήσαμε και στο εξωτερικό ο κόσμος έχει θορυβηθεί!!! Μακάρι να ήταν ένας εφιάλτης, όνειρο, αλλά το ζήσαμε στην Τρίπολή μας και θέλουμε να σας ενημερώσουμε, σαν γονείς να δείτε τι αντιμετωπίζουμε...


Σκοπός του άρθρου μας, είναι να ενεργοποιηθεί η πολεμική αεροπορία της Τρίπολης και άλλων πόλεων και πολιτικοί φορείς, διότι όπως φαίνεται δεν τους τα έχουν πει όλα... ή υποθέτουμε τους είπανε τα μισά...


Επειδή το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο και κινδυνεύει τυχόν και η ζωή μας... το παρόν άρθρο, λέμε σε όσους ενοχληθούν, έχει δημοσιευτεί σε πάρα πολλά ιστολόγια, έχει μοιραστεί σε emails και έχουν σταλεί αντίγραφα των πρωτότυπων βίντεο ντοκουμέντων και φωτογραφιών μας, σε πολλούς εκδότες, δημοσιογράφους, φίλους κλπ. Βέβαια δεν πιστεύουμε να ασχοληθούν και πολύ, διότι δημοσιεύματα αν ψάξετε στο διαδίκτυο, έχουν γίνει από πάρα πολλούς Έλληνες και πόλεις της Ελλάδας, ενώ έχει δημιουργηθεί κίνημα στο Βόλο πολιτών που ζητούν απαντήσεις επίσημες από το κράτος...


Το οφείλουμε σε όσους πεθάνανε από καρκίνο, σε όσους θα πεθάνουν... στα παιδιά και τα εγγόνια μας, που όπως θα δείτε κυνικά, αυτοί που αποφάσισαν να πειραματιστούν με τις ζωές μας, δεν υπολογίζουν με τίποτε. Ανήθικούς θεωρούμε και όσους παραδώσανε τον ουρανό μας για αυτά που θα δείτε!!!


ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.
Διότι οι ζωές μας δεν έχουν κομματικές αποχρώσεις και δεν υπόκειται σε κανενός ανεύθυνου επιστήμονα πείραμα, που νομίζει ότι είναι Θεός!!!


Στην Γεωργία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει χρόνια τώρα αναρτηθεί «σύγχρονο μνημείο», που αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι πρέπει ο πληθυσμός της Γης να περιοριστεί σε 500 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι το 90% του κόσμου, πρέπει με κάποιον τρόπο να θανατωθεί!!!

Δεν το λέμε εμείς, κοιτάξτε τις φωτογραφίες του μνημείου τους!!!


Ένα άλλο γεγονός, τροφή για σκέψη σας, είναι ο καθημερινός προβληματισμός των επιστημόνων για την συνεχή αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού και την μείωση των φυσικών πόρων. Σε 10 περίπου χρόνια ο πληθυσμός θα ανέρθει στα 10 δις και φωνάζουν όλοι, πως κάτι πρέπει να γίνει…

Έτσι κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, μιλώντας για την ανθρώπινη επέμβαση που πρέπει να γίνει στο κλίμα, ξεκίνησαν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα αεροψεκασμών, από μεγάλα αεροπλάνα, ιπτάμενα τάνκερ και με τις ευλογίες προφανώς του Υπουργείου μας Περιβάλλοντος Κλιματικής Αλλαγής, όπως λέγεται στο διαδίκτυο, αεροψεκασμοί λαμβάνουν και στην Τρίπολής μας!!!


Στην Ελλάδα, υπάρχει σχετική επερώτηση του Φώτη Κουβέλη σχετικά με τους αεροψεκασμούς..

Και μια απάντηση από τον επίτροπο κ. Σταύρο Δήμα ο οποίος σε ερώτηση για τους αεροψεκασμούς, απάντησε τα εξής:
"Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας σχετικά με τους ψεκασμούς από αεροπλάνα, η οποία με έχει απασχολήσει πολλές φορές και στο παρελθόν. Προς το παρόν, δεν έχω πληροφορίες βάσει των οποίων να προκύπτει ότι οι ψεκασμοί περιείχαν επικίνδυνες ουσίες είτε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δημόσια υγεία. "


Διαβάζοντας την απάντηση του κ. Δήμα, συμπεραίνουμε ότι παραδέχεται πως υπάρχουν αεροπλάνα τα οποία ψεκάζουν με ουσίες, οι οποίες δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνες!


Τελικά τι Συμβαίνει..;


Εδώ είναι που χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τη λογική και την κρίση μας, για να κάνουμε συνδυασμό των προαναφερθέντων στοιχείων, με την Παγκόσμια κατάσταση..


Είναι γεγονός ότι μέσω της Παγκοσμιοποίησης οι «κυβερνώντες», έχουν εξαπολύσει έναν Πόλεμο κατά της Δημοκρατίας, του Δικαίου, της Ελευθερίας, μα και της ίδιας της Ζωής των Λαών και των Ατόμων..


Έχουν αποδείξει (δίδυμοι πύργοι, πόλεμος στο Αφγανιστάν, Ιράκ, «Τρομοκρατία», κρίσεις, «αγορές»), ότι όλα τα μέσα τα θεωρούν θεμιτά, για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Η ύπαρξη των αεροψεκασμών είναι κάτι, που εκτός των αναφερθέντων επιχειρημάτων και φωτογραφιών, μπορεί να γίνει στον καθένα μας γνωστό, αρκεί να κοιτάει ψηλά στη διάρκεια της ημέρας.


Η δηλητηρίαση από τα μέταλλα, που αναφέρονται ότι περιέχουν τα χημικά που χρησιμοποιούνται, είναι γνωστή στην Ιατρική και προκαλεί σοβαρές νευρολογικές και άλλες ασθένειες, ειδικά σε παιδιά και ηλικιωμένους.

Αυτές οι ασθένειες τείνουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο όσο περνούν τα χρόνια..


Συμπεράσματα..: Δικά σας..!

(Πηγή : http://www.epistoli.gr)


Οπότε θα παρατηρήσετε και στην Τρίπολη αεροψεκασμούς χημικών που μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέπουν την Τρίπολη, σαν έντομο σε ένα ιστό χημικών, που προκαλεί ασυνήθιστες θερμοκρασίες, πόνο στο κεφάλι, απώλεια μνήμης, ενώ πολλοί μιλούν για αυξημένες ποσότητες αλουμινίου στα νερά και στα χώματά μας!


Είναι τυχαίο που η Ευρωπαϊκή Ένωση, θέσπισε μεγαλύτερα όρια επιτρεπτής ποσότητας αλουμινίου στο νερό;…


Οι πολιτικοί μας νομίζοντας πως πρόκειται για ένα πείραμα ελέγχου του κλίματος, δεν ψάχνουν να ακούσουν τις φωνές στο διαδίκτυο, που πληθαίνουν και μιλούν:

1. Για ψεκασμό μεταξύ άλλων βαρέων μετάλλων που προκαλούν καρκίνο και τερατογενέσεις…

2. Για χρήση βιολογικών ουσιών και ιών από φαρμακευτικές εταιρείες, που βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται, με την βελτίωση της υγείας…

3. Για χρήση ουσιών που δύναται να κρατούν σε καταστολή λαούς, πριν ημερών που δύναται να διαδηλώσουν και συγκεντρωθούν…

4. Για την εμφάνιση νέων ιών, τύπου Morgellons, με σκοπό την μείωση του πληθυσμού.

5. Για την πειραματική χρήση της αγώγιμης ατμόσφαιρας, από τα σωματίδια μετάλλων που ψεκάζονται, από το σύστημα κεραιών HAARP (ψάξτε στο Google), που πρόσφατα απέκτησε και η Κύπρος και με το οποίο δύναται να κεραυνοβολούν την στρατόσφαιρα και στην συνέχεια συγκεκριμένα μέρη του εδάφους, με άγνωστες συνέπειες…


Αν όλα αυτά που φωνάζουν διάφοροι άνθρωποι, λίγο πιο παρατηρητικοί από εσάς, είναι προϊόντα φαντασίας, τότε δεν απομένει να δείτε και το βίντεό μας, που είναι αληθινή βιντεοσκόπηση του ουρανού της Τρίπολης!!!


...Και ύστερα στριμώξτε όλους αυτούς που σας το κρύψανε, πριν η Τρίπολη γίνει πόλη τερατογενέσεων, όπως το Βιετνάμ από τα άλλα χημικά των ίδιων ανθρώπων και επιστημόνων, στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο…!!!


Είναι τουλάχιστον ανήθικο και παράνομο να ψεκάζουν τα κεφάλια μας κύριε Τατούλη και λοιποί βουλευτές της Αρκαδίας και αναζητούμε να δείτε το βίντεο και να μας καθησυχάσετε… ΟΡΓΙΑΣΑΝ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ:

Σας πονά το κεφάλι ή νιώθετε κούραση;
Έχετε έναν τουλάχιστον καρκινοπαθή συγγενή ή φίλο;
Έχετε δερματικές παθήσεις και συχνές ιώσεις;


Δείτε όλη την αλήθεια σε βίντεο από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, για τους επικίνδυνους αεροψεκασμούς των παιδιών και των εγγονών μας!!!
Είναι αληθινά ντοκουμέντα!!!


Δείτε τον δικό σας ουρανό και ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!

ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!!
Πρέπει να τους σταματήσουμε!!!

Οι Έλληνες από το 1990 που συμβαίνει αυτό, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!
Βιντεοσκοπείστε, φωτογραφείστε και ΦΩΝΑΞΤΕ!
Δεν μπορεί ΛΙΓΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ να σκοτώσουν τόσο κόσμο επειδή το αποφάσισαν.
Δεν μπορεί οι 300 μας να παίζουν με τις ζωές 10 εκατομμυρίων Ελλήνων!!!

Μας λένε τόσα ψέματα για να μην ξεχωρίζουμε τις αλήθειες και οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Η ανάγκη για την ανθρώπινη επέμβαση για κλιματική αλλαγή είναι μία ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
Όλα γίνονται για τα χρήματα, την αύξηση των κερδών των φαρμακοβιομηχανιών και τον έλεγχο των λαών.

Με κάθε τρόπο πρέπει να πέσει ένα από αυτά τα αεροπλάνα!!!
Τότε θα δείτε και από κοντά τι περιέχουν!!!
Θα πέσετε και εσείς από τα σύννεφα!!!

Γιατί αυτό γίνεται μόνο σε κατοικημένες περιοχές;;;
Γιατί στην Τρίπολη, στην Κόρινθο, στο Άργος ψεκάζουν τόσο συχνά, ενώ Εθνικό δρόμο μεταξύ των πόλεων αυτών, σχεδόν καθόλου;
Γιατί τα ίδια αεροπλάνα, στις ίδιες καιρικές συνθήκες, δεν έχουν καυσαέρια και μετά εμφανίζουν τεράστιες γραμμές χημικών, που σχηματίζουν με την σειρά τους αραιά σύννεφα και ομίχλη, στον ουρανό μας;

Μην το αφήνετε αυτό το θέμα αδέρφια έτσι. Δεν είμαστε τρελοί, γονείς είμαστε. Δείτε τις οικογένειές σας, τα καθημερινά σας προβλήματα, αλλά κοιτάξτε τον ουρανό σας και φωνάξτε, κυνηγήστε τους!!!!!


Ξυπνάτε και δείτε:

Απόδειξη: Αεροψεκασμός αρχίζει και σταματάει !!!


ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ FULL MOVIE


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ F.B.I. ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ


Chemtrails Inside and Out


Chemtrail spraying as seen from Air India cockpit


B747 Contrails


Χημικοί αεροψεκασμοί στη Λάρισα 642012


ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (30-11-2008)


Chemtrails Λαμία 15 12 2011


ΧΗΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.m4v


Αεροψεκασμοί , Chem trails.mpg (Αποσπάσματα των εισηγήσεων που έγιναν από τούς : Καθηγητή Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του " Δημόκριτου" και του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη Καθηγητή Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της ημερίδας που έγινε την Κυριακή 7/3/2010 στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας για το θέμα των αεροψεκασμών.)


TIMELAPSE CHEMTRAIL ATTACK


New World Order Plan to Kill 90% of the Worlds Population-Ο ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Έχουμε πάνω από 150 βίντεο να σας δείξουμε... ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ;;;

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία: http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Η κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα (Chemtrails)

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - CHEMTRAILS:
Δείτε τι λένε πολιτικοί και επιστήμονες για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα και στον κόσμο. Η γενοκτονία της εποχής μας: ΕΔΩ

Με εκτίμηση, ΓΧΝ.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»


SMART DUST KiLLS!!!!!!! PROOF TV.m4v

8 σχόλια:

 1. Η πολεμική αεροπορία λέει ότι οι λευκές γραμμές είναι υδρατμοί. Εσείς τι λέτε από τις φωτογραφίες αυτές που μας παρουσιάζει ο κόσμος και το παρόν ιστολόγιο;;;;!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. pubrel.hafgs@haf.gr,spokesman@haf.gr,agea.hafgs@haf.gr,ypa@hcaa.gr,fsd.hafgs@haf.gr,fs.report@haf.gr,chief.htaf@haf.gr,dchief.htaf@haf.gr,pubrel.htaf@haf.gr ,cmdr.hafsc@haf.gr,cmd.dae@haf.gr,cmdr.251gna@haf.gr,cmdr.hafa@haf.gr,ypasp.hafa@haf.gr,dean.hafa@haf.gr,stya@haf.gr,syd@haf.gr,sir@haf.gr,yppa@haf.gr,itdept.sepa@haf.gr,gendir.mta@haf.gr,ypas.mta@haf.gr,museum@haf.gr,mispa@haf.gr,itdept.124pbe@haf.gr,128seth@haf.gr,keep.110pm@haf.gr,cmdr.emy@haf.gr,pubrel.emy@haf.gr,eksedat@gmail.com,agea.hafgs@haf.gr,ygea.hafgs@haf.gr,spokesman@haf.gr,pubrel.hafgs@haf.gr,webmaster@haf.gr,fsd.hafgs@haf.gr,fs.report@haf.gr,chief.htaf@haf.gr,dchief.htaf@haf.gr,pubrel.htaf@haf.gr,cmdr.hafsc@haf.gr,cmd.dae@haf.gr,cmdr.251gna@haf.gr,cmdr.hafa@haf.gr,ypasp.hafa@haf.gr,ean.hafa@haf.gr,stya@haf.gr,syd@haf.gr,sir@haf.gr,yppa@haf.gr,itdept.sepa@haf.gr,gendir.mta@haf.gr,ypas.mta@haf.gr,museum@haf.gr,mispa@haf.gr,itdept.124pbe@haf.gr,128seth@haf.gr,keep.110pm@haf.gr,cmdr.emy@haf.gr,pubrel.emy@haf.gr,eksedat@gmail.com,ypa@hcaa.gr


  Αυτά είναι email που στείλαμε το άρθρο σας και ελπίζουμε να τους φωτίσει ο Θεός να δούνε με προσοχή τι συμβαίνει σε βάρος και των δικών τους ανθρώπων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ... Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι κυβερνώντες. Το ότι και αυτοί θα χάσουν πρέπει να το δούνε... Θα καταντήσουμε ο εξυπνότερος να είναι αυτός που δένει τα κορδόνια στα παπούτσια του, με αυτά που ψεκάζουν και εταιρείες με σπόρους ανθεκτικούς στο αλουμίνιο ή εταιρείες φίλτρων νερού, φαρμάκων κλπ να θησαυρίζουν...
  ΑΠΛΑ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΧΩΜΑ, ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σήμερα Κορινθία έχει μία συννεφιά και κουφόβραση. Στα σύννεφα περνούν κρυφά αεροπλάνα και ψεκάζουν. Τα οξείδια αλουμινίου ζεστά, εισέρχονται στα πνευμόνια μας και κανείς δεν ενδιαφέρεται... τι χαζός κόσμος που θα πεθάνει! ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σήμερα Κορινθία έχει μία συννεφιά και κουφόβραση. Στα σύννεφα περνούν κρυφά αεροπλάνα και ψεκάζουν. Τα οξείδια αλουμινίου ζεστά, εισέρχονται στα πνευμόνια μας και κανείς δεν ενδιαφέρεται... τι χαζός κόσμος που θα πεθάνει! ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λέτε η Κορινθία, η Αρκαδία και άλλες περιοχές να καίγονται τόσο πολύ φέτος εύκολα... τι άραγε είναι τόσο εύφλεκτο; Λέτε τόσα βίντεο και φωτογραφίες να είναι μύθοι; Ο ουρανός γιατί δεν είναι μπλε, αλλά γαλακτώδης; Για δείτε: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.gr/2012/05/blog-post_13.html

   Διαγραφή
 6. ΣΥΜΦΩΝΩ!! Κάθε βράδυ κάθε φορά που θα βγω να καπνίσω στο μπαλκόνι βλέπω 2 ή 3 αεροπλάνα να περνούν πάνω από την Τρίπολη, σχεδόν να αιωρούνται! Έλα βρε παιδιά τώρα στην κρίση τόσα δρομολόγια και μάλιστα στις 1,2,3 τα μεσάνυχτα και τόσο χαμηλά. Και το πρωί έως να βραδιάσει μόνιμα ο ορίζοντας σκονισμένος... Ξεχάσαμε το χρώμα που είχε ο ουρανός. Κάποιος εισαγγελέας δεν υπάρχει, να διατάξει έρευνα των cmr αυτών των νυχτερινών αεροπλάνων... Δεν μπορεί σε όλο τον κόσμο να μιλούν για αεροψεκασμούς και να είναι όλοι φαντασιόπληκτοι... Εκτός και αν θέλετε να περιμένουμε τι θα δείξει στην υγεία μας ή τα παιδιά μας... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Νίκος-Τρίπολη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Στην Τρίπολη στις 30/09/12 στις 1,2,3πμ,12,13,14,15μμ η ώρα με τα μάτια μου είδα τρία-τρία τα αεροπλάνα να περνούν από πολύ χαμηλά και με μικρή ταχύτητα και τα δήθεν καυσαέριά τους να είναι διακοπτώμενα(!) και να θολώνουν τον ουρανό. Θα μου πει κάποιος της αεροπορίας τι κάνουν 30 και... αεροπλάνα μεσημέρι και βράδυ στον ουρανό μας; Τα δύο μωρά που έχω θα ζήσουν ή θα πεθάνουν από αυτές τις βρωμιές... Δεν με νοιάζει αν ψεκάζουν, αν είναι πειράματα της γεωμηχανικής, με νοιάζει που δύο χρόνια τώρα κάτι μεγάλο συμβαίνει και γίνεται και κρυφά και όχι μόνο στην Αρκαδία... Ξυπνήστε μωρέ... όλη η τροφική αλυσίδα κινδυνεύει... ο καρκίνος θα αυξηθεί με τα υπολείμματα αυτά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.