Translate

Αεροψεκασμοί και ιδιωτικός στρατός τα όπλα της κυβέρνησης.


Σε ψεκάζουνε και από το 2013 θα σε δέρνουνε...
Μερικοί δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, για να δούμε αν θα πιστέψουν και αυτό...:

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!;

Το είπε η τηλεόρασή σου ή μόνο τούρκικα σου βάζουνε;;;


Για διάβασε λοιπόν παρακάτω... αν έχεις χρόνο φυσικά και δεν θες να πας, σε άλλον ιστοχώρο, να δεις κανένα κοτσομπολιό... να περάσεις την ώρα σου...

...ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Αφού οι βουλευτές μας, των τριών κομμάτων της κυβερνήσεως, δεν μπορούν να κάνουν μία βόλτα έξω, με τις οικογένειές τους και συνεχώς τους κυνηγούν και τους αποδοκιμάζουν, ο κόσμος, που η οργή του για τα οικονομικά μέτρα πλέον δεν δαμάζετε… αποφάσισαν τόσο για την ασφάλειά τους, όσο και για την ΕΠΙΒΟΛΗ της τάξης, όπως την αντιλαμβάνονται… να την αναλάβει η πιο σκληρή και βαριά οπλισμένη εταιρεία ιδιωτικού στρατού στον κόσμο!!!

Τι να σου κάνουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, που με 800 ευρώ μισθό, φοβούνται οι βουλευτές μας, των 8000 ευρώ, μην γυρίσουν και αυτοί… και μπούνε όλοι τους στην Βουλή…

Από την άλλη τον εξαθλιωμένο στρατό να φοβούμαστε…;


Θυμάστε άρθρα μας, με προφητείες Αγίων, για σοβαρά επεισόδια στην Βουλή… για διωγμούς χριστιανών…;
Θυμάστε άρθρα μας, με φωνές ανθρώπων και πολιτικών, να μιλούν για παγκόσμια κυβέρνηση και φυσικά με τα ανάλογα "όπλα"…;

Αν είχες τον γενίτσαρο… κάποια στιγμή της ιστορίας σου Έλληνα, να σε «μαντρώνει», επειδή από τότε ψηφίζεις τους ίδιους «πατριώτες», θα δεις αλλόθρησκους να φρουρούν τώρα την Βουλή σου, που δεν θα «χαρίζουν κάστανο» για πάρτι σου!!!

Έτσι απλά και λαϊκά…
Όταν κάποτε πολεμούσαμε τον εχθρό… τώρα τον πληρώνουμε να έρθει!!!!!


ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΕΣ!!!!

Για δες τι στρατός θα φρουρεί όλες τις πόλεις μας, από το 2013!!!...

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων;

Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο...
Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!;


...
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater, η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων, με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό, σε αστικά κέντρα για φύλαξη… έννομης τάξης.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό, που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας, θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013!!!!

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές, για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;

Η έντεχνη "πάλη" ανάμεσα στους "δεξιούς" και τους "αριστερούς", θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα, επιθυμεί να χυθεί αίμα.
Το ίδιο επιθυμεί και η δωσίλογη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση.

Θυμηθείτε, η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση, σε ολόκληρο τον κόσμο, για την εγκαθύδριση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Θυμηθείτε, όσο δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, κάτι το οποίο επιθυμούν, θα λαμβάνουν όλο και πιοδυσβάσταχτα μέτρα. Καθώς αυτό που επιθυμούν είναι το αίμα, που θα οδηγήσει σε χάος και εν συνεχεία, σε κοινωνική και ευρύτερη πολιτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή....!

Τώρα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία ο κ. Καζάκης.
Σε απόσπασμα από την πρόσφατη ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ο Δ.Καζάκης αναφέρεται σε κάποια investment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών, οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις...!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολάρια. H συγκεκριμένη αναφορά έκανε λόγο, για συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό, που θα παρασχεθούν στο στρατό της εταιρείας, ο οποίος θα διενεργεί περιπολίες. Πιθανότατα η εταιρεία αυτή θα είναι σε θέση, να αναλάβει υπηρεσίες στις αρχές του 2013.

Το ακόμα πιο σοβαρό της υπόθεσης, είναι πως η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση, φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό. Ναι ναι....οι σημερινοί τρεις "ηγέτες" που τόσο κόπτονται για το καλό της Ελλάδας...!

Ο γενικότερος εξοπλισμός, περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα, όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσικλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης, είναι μοντέλο στρατοχωροφυλακής.
Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα, ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο!!!!!!Δείτε μερικά ακόμα στοιχεία για την εταιρεία

H «Ακάντεμι», πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide, είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1997 από τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.
Η «Ακάντεμι», ειναι η μεγαλύτερη από τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας”, που δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ, της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτός όλων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων όπως το Grizzly APC.
Ταυτόχρονα άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να μην είναι καθόλου άσχετο, είναι η ξαφνική απόφαση για λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια, αλλά και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%.

Αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό...
Ευνουχίζουν την Αστυνομία για να φέρουν Ιδιωτικούς Στρατούς...;

Τροφή για σκέψη...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:(Πηγή: http://kostasxan.blogspot.gr/2012/11/blacwater.html)

...
Σε μια αναφορά του ο συγγραφέας Jeremy Scahill, στο περιοδικό The Nation, με το άρθρο του «Blackwater’s Black Ops» - (9/15/2010), αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός του κόσμου, που έχει και δικιά του αεροπορία, η Blackwater, (αργότερα ονομάστηκε Xe Services και σήμερα Academi), πούλησε τις παράνομες υπηρεσίες πληροφοριών της, στην πολυεθνική Monsanto.
Η Blackwater άλλαξε το όνομα της το 2009, όταν έγινε διάσημη στον κόσμο, από τις πολλές αναφορές για σφαγές αμάχων στο Ιράκ!!!

“Η Blackwater, παραμένει ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εργολάβος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, για «υπηρεσίες ασφαλείας», που ασκεί κρατική τρομοκρατία, δίνοντας στην κυβέρνηση την δυνατότητα να το αρνηθεί”.

(Πηγή: http://anti-ntp.net)

Πολλοί πρώην στρατιωτικοί και αξιωματικοί της CIA εργάζονται στην Blackwater ή σε παρεμφερείς εταιρείες, που δημιουργήθηκαν για να τραβούν την προσοχή, από την κακή φήμη τους και να βγάζουν κέρδη πουλώντας τις άνομες υπηρεσίες τους, που κυμαίνονται από πληροφορίες και πληροφοριακή διείσδυση, πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων και παραστρατιωτική εκπαίδευση – για ξένες κυβερνήσεις, τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τον Scahill, επιχειρήσεις με πολυεθνικές όπως η Monsanto, η Chevron, και οικονομικοί γίγαντες όπως η Barclays και η Deutsche Bank, «εξυπηρετούνται» μέσω εταιριών που ανήκουν στον Erik Prince, τον ιδιοκτήτη της Blackwater. Αυτοί οι αξιωματούχοι και διευθυντές μοιράζονται την Blackwater.

“Ένας από αυτούς, ο Cofer Black, γνωστός για την βαρβαρότητα του, είναι ένας από τους διευθυντές της CIA, που έκανε την επαφή με την Monsanto το 2008, σαν διευθυντής της Total Intelligence, βάζοντας στο συμβόλαιο με την εταιρεία, την υποχρέωση να κατασκοπεύει και να διεισδύει στις οργανώσεις, των ακτιβιστών των δικαιωμάτων των ζώων, όσων είναι εναντίον των Γενετικά Τροποποιημένων Τροφών και άλλων βρώμικων δραστηριοτήτων του Βιοτεχνολογικού”.

Ο Scahill έκανε επαφή με τον αξιωματούχο Kevin Wilson της Monsanto, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά αργότερα επιβεβαίωσε στο περιοδικό The Nation, ότι είχαν νοικιάσει την Total Intelligence από το 2008 έως το 2009, για να παρακολουθούν τις «δημόσιες αποκαλύψεις» των αντιπάλων τους. Επίσης είπε ότι η Total Intelligence είναι τελείως ξεχωριστή οντότητα από την Blackwater.

Πάντως ο Scahill, έχει αντίτυπα των emails του Cofer Black, μετά την συνάντηση του με τον Wilson της Monsanto, όπου εξηγεί σε πρώην πράκτορες της CIA , χρησιμοποιώντας τα email της Blackwater, ότι η συζήτηση με τον Wilson αφορούσε το ότι η Total Intelligence είχε γίνει το πληροφοριακό χέρι της Monsanto, κατασκοπεύοντας τους ακτιβιστές και άλλους , περιλαμβάνοντας την νόμιμη ενσωμάτωση ανθρώπων τους σε αυτές τις ομάδες.

Δεν είναι απορίας άξιον, που μια εταιρεία αφοσιωμένη στην «επιστήμη του θανάτου» όπως η Monsanto, η οποία έχει αφιερωθεί εξαρχής στο να παράγει τοξικά δηλητήρια, από το Agent Orange (χρησιμοποιήθηκε στο Βιετνάμ), τα PCBs (polychlorinated biphenyls), τα εντομοκτόνα, τις ορμόνες και γενετικά τροποποιημένους σπόρους, να συνδέεται με μια άλλη εταιρεία κακοποιών.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την δημοσίευση του άρθρου του Scahill, στο περιοδικό The Nation, η Via Campesina (παγκόσμιο κίνημα αγροτών), ανακοίνωσε την αγορά 500.000 μετοχών της Monsanto, από το ίδρυμα Bill και Melinda Gates, για πάνω από 23 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτό τον τρόπο πέταξαν την μάσκα της φιλανθρωπίας οι Gates. Μια άλλη ακόμη διασύνδεση που δεν μας εκπλήττει. Είναι ένα γάμος μεταξύ των δυο πιο βάρβαρων μονοπωλίων στην βιομηχανική ιστορία.

“Ο Bill Gates ελέγχει το 90% της αγοράς του πληρωμένου λογισμικού και η Monsanto το 90% της παγκόσμιας αγοράς των διαγονιδιακών (γενετικά τροποποιημένων) σπόρων και το μεγαλύτερο μερίδιο όλων των σπόρων του πλανήτη”.

Πουθενά σε κανένα βιομηχανικό τομέα, δεν υπάρχουν τόσο τεράστια μονοπώλια, που η ύπαρξη τους και μόνο, είναι η άρνησης της βασικής αρχής του καπιταλισμού της ανταγωνιστικής αγοράς. Και ο Gates και η Monsanto είναι πολύ επιθετικοί στην υπεράσπιση των παράνομων μονοπωλίων τους. Αν και ο Bill Gates προσπαθεί να μας πει ψελλίζοντας, ότι το Ίδρυμα του δεν συνδέεται με τις επιχειρήσεις του, όλα δείχνουν το αντίθετο.

Οι περισσότερες από τις δωρεές του, καταλήγουν να ευνοούν τις εμπορικές επενδύσεις του μεγιστάνα. Στην πραγματικότητα δεν δωρίζει τίποτα, αλλά αντί να πληρώνει φόρους, επενδύει τα κέρδη του, όπου τον βολεύει οικονομικά, κάνοντας και προπαγάνδα για τους υποτιθέμενους καλούς σκοπούς του.
Αντιθέτως, οι «δωρεές» του χρηματοδοτούν προγράμματα καταστροφικά, όπως η Γεωμηχανική ή η αντικατάσταση των φυσικών φαρμάκων με υψηλής τεχνολογίας πατενταρισμένα φάρμακα στις φτωχότερες περιοχές του πλανήτη.
Τι σύμπτωση!
Ο πρώην υπουργός υγείας Julio Frenk και ο Ernesto Zedillo είναι σύμβουλοι στο Ίδρυμα.

Όπως και η Monsanto, ο Gates έχει εμπλακεί στην καταστροφή της γεωργίας παγκοσμίως, κυρίως μέσω της «Alliance for a Green Revolution in Africa» (AGRA), δηλαδή της Συμμαχίας για την Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική. Δουλεύει σαν Δούρειος ίππος για να στερήσει από τους φτωχούς Αφρικανούς αγρότες, τους παραδοσιακούς τους σπόρους, με Γενετικά Τροποποιημένους Σπόρους. Για αυτό προσέλαβε τον Robert Horsch το 2006, τον διευθυντή της Monsanto.

H Blackwater, η Monsanto και ο Gates είναι τρείς πλευρές της ίδιας φιγούρας. Της πολεμικής μηχανής στον πλανήτη, που επιδιώκει την εξόντωση των αγροτών, των αυτοχθόνων κοινοτήτων, των ανθρώπων, μοιράζονται την γνώση και όλων όσων δεν θέλουν να υποταθούν στην αιγίδα του κέρδους και της καταστροφής του πλανήτη, από τους επικυρίαρχους.

Δεν χρειάζονται άλλα, όποιος έχει νου, αντιλαμβάνεται τι στο καλό γίνεται …
...
(Πηγή: Terra Papers)

Γνωρίστε την Blackwater που θα σας "προστατεύει"...:
Μίλησε κανένα κόμμα επισήμως για όλα όσα διαβάσαμε μαζί στο διαδίκτυο;;;
Μάλλον κανένα…
Διαβάζοντας τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι έρχονται πλέον δύσκολα χρόνια και μία -σύγχρονης μορφής- χούντα, που θα πνίξει τους Έλληνες στο αίμα, αν δεν καταλάβουν ότι, τα 10 εκατομμύρια Έλληνες, έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους 300ους “πατριώτες” και όχι τους εαυτούς τους!!!

Η Παναγία να χαλάσει τα σχέδιά τους και να δώσει φώτιση…

Άραγε πόση αλήθεια και γνώση, αντέχει ο καθένας μας;

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση...

Τα γεγονότα τρέχουν και δεν υπάρχει χρόνος για αμφιβολίες...
Δες πως επιπλέον σε ψεκάζουνε καθημερινά...
Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ με φωτογραφίες αεροψεκασμών Αρκαδίας):Αν αληθεύουν όλα τα παραπάνω... είναι θέμα αντίληψης του καθενός να καταλάβει σε τι εποχή ζούμε... μερικοί ίσως προτιμήσουν, να προστατεύσουν τον εαυτό τους αντιδρώντας σε όλα, όσα απλά αναφέρουμε... και αυτό είναι επίσης...γνώρισμα της εποχής μας.

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615
και κλείστε την τηλεόρασή σας...

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

6 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Αν δεν κρεμάσουν αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και ανοίξαν και τους ουρανούς μας σε κάθε δοκιμή ηλίθιου επιστήμονα, δεν γίνεται τίποτε. Μετά μόνο από μπόρα, μπορείς να περιμένεις λιακάδα!

   Διαγραφή
 2. Αυτή την στιγμή ψεκάζουν την Κόρινθο, περνούνε κάθε 5 λεπτά, 1 με 2 αεροπλάνα και αφήνουν λευκό ίχνος αγνώστου χημικού, που θολώνει τον ουρανό και τον κάνει από γαλάζιο, λευκό. Καλά ποιος θα φωνάξει να σταματήσει αυτό; Το νερό και ο αέρας θα μολυνθούνε και ο καρκίνος θα αυξηθεί, τίποτε ποια δεν μας νοιάζει...; Δείτε στοιχεία αεροψεκασμών για την Αρκαδία και όχι μόνο: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μακάρι ο κόσμος και οι πολιτικοί μας, να βάλουν την υγεία των παιδιών τους, πάνω από το συμφέρον κάποιων εταιρειών κλιματικής αλλαγής ή φαρμακοβιομηχανιών! Μέχρι τότε θα μας τρώει το κεφάλι, θα έχουμε πονοκεφάλους, θα φουσκώνει η κοιλιά μας, θα είναι ξερός ο λαιμός μας... και θα κοιτάμε το χώμα και όχι τον ουρανό μας. Αλήθεια, τι ωραίο καλοκαίρι έχουμε φέτος;;;...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αρκεί κάποιος να προσέξει τα αεροπλάνα στον ουρανό του. Πρόσφατα είδαμε δύο αεροπλάνα που δεν είχαν κανένα ίχνος, πάνω από το Λουτράκι και ξαφνικά το ένα από τα δύο, να ξεκινά απότομα το ψεκασμό. Ίδιες συνθήκες, ίδια αεροπλάνα! Αν επιμένεις να λες ότι είναι καυσαέρια, τότε πες στα αφεντικά σου, που δώσανε χρήματα για τον ιστότοπο, να αποδείξουν ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται... και στους δικούς σου ανθρώπους, πως ο κόσμος μας πήρε χαμπάρι, ενώ Αυτός που έπλασε όλα αυτά, που εσείς καταστρέφεται, έχει φοβερά σχέδια για σας! Αν πάλι είσαι τόσο αφελής, κοίταξε συνέχεια ψηλά και μη σκύβεις άλλο το κεφάλι σου... δεν αξίζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.