Translate

Νέα Μέτρα αντιμετώπισης ιώσεων εξαιτίας των αεροψεκασμών.Νέα τάξη πραγμάτων...Νέα πρωτόγνωρα Μέτρα αντιμετώπισης ιώσεων!!!


Η έξαρση των ιώσεων, σε παιδιά και ηλικιωμένους, φέτος τον χειμώνα, είναι γεγονός! Το «Μητέρα» και λοιπά νοσοκομεία της χώρας, έχουν να αντιμετωπίσουν πολυάριθμα περιστατικά, αναπνευστικών προβλημάτων, αφαίρεσης υγρού από τους πνεύμονες, άσθμα, καρδιακά προβλήματα κ.α.
Ότι γίνεται στο εξωτερικό, ήρθε και στην χώρα μας…και δεν είδαμε τίποτε ακόμη!


Επειδή έχουμε γίνει μάρτυρες πάρα πολλών περιστατικών, φίλων και συγγενών, όπου τα παιδιά τους ή οι ηλικιωμένοι γονείς τους, έχουν ασθενήσει, ενώ ήταν εσώκλειστοι, λόγω ηλικίας ή άλλων προβλημάτων, στο σπίτι τους, χωρίς να έχει ασθενήσει πρωτύτερα κανείς άλλος συγκάτοικός τους, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε ειδικούς φίλους επιστήμονες, ιατρούς, μικροβιολόγους, χημικούς και φυσικούς, ώστε να γράψουμε, νέα απλά μέτρα αντιμετώπισης των ιώσεων, εξαιτίας των αποδεδειγμένων πλέον καθημερινών αεροψεκασμών των πόλεων, όπως θα δείτε παρακάτω!


Ανοίξτε μερικοί το μυαλό σας και γελάστε αν θέλετε στο τέλος...


Οι συγκεκριμένοι ιοί είναι αερομεταφερόμενοι, εισχωρούν στα σπίτια μας και δεν απαιτείται σωματική επαφή των παιδιών, με μολυσματικά αντικείμενα, καθότι αρκετή είναι η εισπνοή του αέρα, που μας περιβάλει, για να ασθενήσουνε. Ο αέρας είναι εμπλουτισμένος με σωματίδια μετάλλων και ρύπων, τα οποία ο κάθε ιός, τα έχει ως προσωπικά του οχήματα μεταφοράς…


Η ατμόσφαιρα επιβαρυμένη από τους παγκόσμιους αεροψεκασμούς, της Γεωμηχανικής, για κλιματική αλλαγή και άλλους άγνωστους λόγους, προσφέρεται για την δημιουργία ιώσεων και την εξάπλωση αυτών και στην χώρα μας. Έχουνε δημιουργήσει οι επιστήμονες μέσω αεροψεκασμών, ένα χημικό πέπλο, που ενώ αναμένονταν να αντανακλάται μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας μόνο, επιπλέον επιταχύνει και δημιουργεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου! Ζούμε πλέον σε ένα χημικό θερμοκήπιο, όπου καπνοί από ξυλόσομπες, ιοί, καυσαέρια και άλλοι ρύποι ανθρώπινης δραστηριότητας, εγκλωβίζονται μαζί μας! Φανταστείτε να προστατεύεστε από την βροχή, βάζοντας στο κεφάλι σας μία μεγάλη σακούλα και καπνίζοντας. Όσο η βροχή δεν φθάνει στο κεφάλι σας, άλλο τόσο ο καπνός του τσιγάρου σας, δεν φεύγει έξω στην βροχή!


Άραγε γίνεται σκόπιμα;
Γιατι παλιά που οι παππούδες μας καίγανε μόνο ξύλα, δεν είχανε πρόβλημα με την ατμόσφαιρά τους;
Για δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε τι συμβαίνει...Αν παρατηρήσετε τον ουρανό και τον ήλιο, θα δείτε ότι έχουν χρώμα γαλακτώδες άσπρο και όχι μπλε και κίτρινο. Ομοίως το φεγγάρι και τα αστέρια, ακόμη και σε «καθαρό» ουρανό, τρεμοπαίζουμε και ιριδίζουνε, από τα χημικά που παρεμβάλλονται, μεταξύ σας. Τα «καυσαέρια» των αεροπλάνων, που δεν είναι τίποτε άλλο από χημικά εκούσιων ψεκασμών (!!!), απλώνονται και θολώνουν για ώρες τον ουρανό μας, σε αντίθεση με τα καυσαέρια, που χάνονται. Αυτή είναι και η σκοπιμότητα των πολυάριθμων, ακανόνιστων δρομολογίων των αεροπλάνων, που θα δείτε στον ουρανό σας, μέσω κρίσης και στις αεροπορικές εταιρείες, που διά των τερτιπιών της Γεωμηχανικής, βρήκανε χαρτζιλίκι και εμείς χάσαμε την υγεία μας!

Μεταξύ των ιών, που ελπίζουμε «τυχαία» να βρίσκονται στην ατμόσφαιρα…, υπάρχουν και κάποιοι, που προκαλούν στα παιδιά υψηλό πυρετό, έντονο βήχα και διαρκεί 3 με 4 εβδομάδες! Οι φαρμακοβιομηχανίες είδανε τις δουλειές τους να πηγαίνουν καλύτερα… και εμείς αναρωτιόμαστε…


Άραγε, η επιστήμη σήμερα, βοηθά ή εκμεταλλεύεται τον σημερινό άνθρωπο;!
Μήπως ο άνθρωπος είναι πιο «χρήσιμος» όταν είναι συνεχώς άρρωστος;
Αλήθεια πόσες φορές τον χρόνο αρρωσταίνετε, τα τελευταία πέντε χρόνια;

Για να περιορίσουμε τις συνέπειες που προαναφέραμε και εφόσον δεν αντιδρούμε, καλό είναι να πάρουμε κάποια απλά μέτρα προφύλαξης και να έχουμε γνώση τα παρακάτω, με σκοπό να επιβραδύνουμε την… σίγουρη αυτοκαταστροφή μας!

1. Αερίζουμε τα σπίτια μας, σε ώρες της ημέρας, που η θερμοκρασία είναι ικανοποιητικά υψηλή, για την εποχή. Σε αντίθετη περίπτωση ψύχους, κλείνουμε ερμητικά, πόρτες και παράθυρα. Ο λόγος, είναι ότι οι ψυχρές αέριες μάζες κατέρχονται και μαζί τους, οι ιοί, τα οξείδια αλουμινίου και λοιπών μετάλλων των αεροψεκασμών και κάθε λογής καλούδια, που παγιδεύονται κάτω από τα χημικά αυτά! (Για αυτό υπάρχει ομίχλη τα πρωινά και μυρίζει κάπνα, πιο έντονα από την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας, από την καύση των ξύλων που έγινε, ενώ το πρωί τα τζάκια και οι ξυλόσομπες είναι σβηστά!).

2. Μαθαίνουμε όλοι μας και στα παιδιά μας, να φυσάμε την μύτη μας και να μην την ρουφάμε ή καταπίνουμε την μολυσματική βλέννα! Αυτονόητοι οι λόγοι… ίσως σε λίγα χρόνια, δούμε στο εμπόριο, φίλτρα μύτης, όπως είναι οι ωτοασπίδες… τι άλλο άραγε να περιμένουμε… αφού ήδη στο εμπόριο κυκλοφορούν, προσωπικοί ιονιστές, σε μορφή κοσμήματος λαιμού!

3. Μαθαίνουμε όλοι μας και στα παιδιά μας ή στους γέροντές μας, να έχουμε κλειστό το στόμα και να αναπνέουμε από την μύτη, τον φυσικό προσωπικό ιονιστή μας! Ιδιαίτερα όταν γυμναζόμαστε, τρέχουμε ή περπατάμε, με ανοικτό το στόμα, οι ιοί εισέρχονται ανεμπόδιστα στους πνεύμονες και ασθενούμε πιο γρήγορα. Να ξέρετε πως τα ορατά στο μάτι σωματίδια, δεν είναι τόσο επικίνδυνα, όσο αυτά με μικρότερη διάμετρο, που εισχωρούν, μέσω αναπνευστικών και άλλων οδών, ευκολότερα στο αίμα μας.

4. Η υγιεινή του σπιτιού μας και η προσωπική μας καθαριότητα είναι φυσικά απαραίτητες και επιπλέον μπορούμε να προσθέσουμε έναν ιονιστή και αφυγραντήρα, στις οικιακές μας συσκευές. Η υγρασία του σπιτιού μας και μάλιστα στην σημερινή εποχή, της μειωμένης κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, βοηθά την μεταφορά των ιών. Συνάμα, ένας αφυγραντήρας και ιονιστής, με συνήθη κατανάλωση ενέργειας, όση μίας λάμπας, καθαρίζει την ατμόσφαιρα του χώρου μας, ο οποίος στην συνέχεια μπορεί να θερμανθεί, με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

5. Αποφεύγουμε δια ροπάλου την βροχή, όπου οι μολυσματικές σταγόνες της, μπορούν να μεταφερθούν στους οικείους μας από τα ρούχα μας.

6. Σε περίπτωση βροχής, ο αέρας είναι πιο καθαρός και μπορούμε να αερίσουμε το σπίτι μας. Η βροχή παρασύρει κάθε ρύπο, στο έδαφος και στο νερό μας, για αυτό και είναι απαραίτητη η χρήση φίλτρου νερού, στο σπίτι μας. Το βράσιμο του νερού, να ξέρετε πως δεν «σκοτώνει» τα βλαβερά χημικά του, αλλά τα διαλύει (ομογενοποίηση διαλύματος) και τα κάνει ακόμα πιο επικίνδυνα! Για αυτό φτάσανε στο σημείο επιστήμονες στην Αμερική, να συμβουλεύουν τους γονείς, να φτιάχνουν το γάλα σε σκόνη των παιδιών τους, με κρύο νερό! Βάζουμε στην «ζυγαριά» τους ιούς του κρύου νερού, από την μια και τα διαλυμένα χημικά και μέταλλα, του ζεστού νερού, από την άλλη και η επιλογή δική μας! Αυτή δυστυχώς είναι η εποχή μας φίλτατοι αναγνώστες!

7. Προτιμούμε φρούτα με βιταμίνη C, για την τόνωση του οργανισμού μας, απέναντι σε αρρώστιες πχ πορτοκάλια. Τρώμε καλά και αποφεύγουμε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, διότι τα ζώα είναι πιο εκτεθειμένα, αλλά και επιρρεπή σε ασθένειες, λόγω των αεροψεκασμών. Προτιμούμε λαχανικά από θερμοκήπια και όχι από ανοικτούς χώρους καλλιεργειών, δυστυχώς ήρθε η εποχή που πρέπει να ζυγίζουμε τις αναπόφευκτες συνέπειες των επιλογών μας και δεν σημαίνει αυτό, ότι οι υπόλοιπες τροφές, δεν έχουν μολυνθεί.

8. Αποφεύγουμε υβρίδια και ακτινοβολημένα προϊόντα, στα οποία έχει αφαιρεθεί μέρος των θρεπτικών τους συστατικών, σύμφωνα με τον παράλογο, κώδικα τροφίμων "codex alimentarius", που έχουνε ψηφίσει και οι «πατριώτες» μας! Ο Κώδικας απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια»! Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) υποβάλλονται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία (εκτός και αν οι καταναλωτές μπορούν να παράγουν και να καταναλώνουν την τροφή τους σε τοπικό επίπεδο)! Τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θερα­πευτικές δοσολογίες και μειώνονται σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης! (Για ψάξτε στο διαδίκτυο να δείτε περισσότερα…) Για αυτό κοιτάτε πάντα τις ετικέτες των προϊόντων και αποφεύγεται χώρες προέλευσης, που είχαν βιώσει πολέμους ( βόμβες ουρανίου κλπ) ή άλλες χημικές, βιολογικές, ραδιενεργές καταστροφές. Για παράδειγμα, να ξέρετε πως ο μισός χρόνος ζωής ενός ραδιενεργού υλικού, είναι γύρω τα 100 χρόνια, οπότε γάλα από ραδιενεργή περιοχή, δεν θα ήταν φρόνιμο, να αγοράσετε.

9. Αποφεύγεται την κόπωση, την έντονη σωματική άσκηση και προτιμήστε λίγο ύπνο παραπάνω, αν θέλετε να είστε σε ετοιμότητα, για κάθε ιό εισβολέα.

10. Αποφεύγεται την άσκοπη χρήση αντιβιοτικών και λοιπών φαρμάκων, ώστε όταν χρειαστείτε πραγματικά την συνδρομή τους, ο οργανισμός σας να μπορεί να συνέλθει, αφού θα μάθει να πολεμά μόνος του, κάθε εισβολέα.

11. Κάθε φορά που επιστρέφεται σπίτι σας, να πλένεται μεταξύ άλλων τα μαλλιά σας. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε καταγγελίες γονέων, που λόγω των αεροψεκασμών, τα μαλλιά των παιδιών τους έχουν αλουμίνιο κ.α.! Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουμε το αλουμίνιο και σε αντιιδρωτικά καλλυντικά, μαλακτικές κρέμες κ.α. διότι φράσει τους πόρους του δέρματος και οι τοξίνες οδηγούνται σε κοντινές λιπώδεις περιοχές του σώματος, όπου πρόσφατη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, αποφαίνεται ότι είναι μία από τις αιτίες καρκίνου του μαστού, στις γυναίκες!

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- Σταματήστε να ψεκάζετε!
Δείτε:Οι γριούλες και οι γέροι μας, κάτι νιώθανε όταν λέγανε, ότι ο καιρός είναι «άρρωστος» και βάζανε, σαν τους Κινέζους, μαντήλι ή κασκόλ, στην μύτη και στο στόμα τους!

Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε από τα παραπάνω, απλά αναμένατε…!
Ή επιτέλους παρατηρείστε τον ουρανό σας και φωνάξτε!!!

Είμαστε και εμείς γονείς, παιδιά γονέων… και για να μην μας κάνει κανείς μήνυση, απλά σας λέμε να συμβουλευτείτε έναν ιατρό (όπως λένε πάντα) και τα κανάλια της τηλεόρασής σας!... ότι γράφουμε εδώ είναι ψέματα, έχουμε σκοπιμότητες και οι φωτογραφίες μας, σε ολόκληρο τον ιστοχώρο μας, είναι μπαρούφες… και καλή τύχη!


Δίλημμα ζωής:
Θέλετε ο Θεός σας, ο Αλάχ, ο Μωάμεθ, ο Βούδας κλπ να μας προσφέρει τον καιρό ή το Υπουργειό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με τους θανατηφόρους αεροψεκασμούς τους;

Life dilemma:
Do you want your God, Allah, Muhammad, Buddha etc. to offer us the weather or the Enviromental Ministry and Climate's Change, with deadly sprays (chemtrails) to control the skies?

Οι αεροψεκασμοί δεν αφορούν μόνο οικολόγους ή Χριστιανούς, αλλά όλους μας!!!
Το νερό που είναι κατά 60.000 φορές πιο περιεκτικό σε αλουμίνιο, από το επιτρεπτό όριο, όπως ήδη φωνάζουν, σε μερικές χώρες, το πίνουμε όλοι μας. Για αυτό ερευνήστε και ενοχλείστε!!!

CHEMTRAILS & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ (παθητική αποδοχή)
Γιατί άραγε μας κάνουν τόση πλύση εγκεφάλου;... Δείτε:Αυτό το άρθρο το φτιάξαμε ειδικά για όσους δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.
Δείτε το λοιπόν και μετά γελάτε...
Άραγε πόση αλήθεια αντέχει ο καθένας μας;

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Αν κάποιοι πλουτίζουν από αυτούς τους ψεκασμούς, διότι αποφεύγουν αποζημιώσεις λόγω καταστροφών από χαλάζι κλπ, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο αγώγιμη για τις ασύρματες επικοινωνίες, διότι δημιουργούν προβλήματα υγείας έτοιμοι να τα λύσουν, διότι ελέγχουν το κλίμα με προέκταση τις οικονομίες περιοχών κλπ...
Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι! Εμείς; Τα παιδιά μας;

ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Όσο αστείο και αν ακούγεται, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ και εμείς γελάμε!!!

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση...

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τα δικά σας αεροπλάνα, στον δικό σας ουρανό!
Όποια μέρα δείτε έστω ένα, θα δείτε πάρα πολλά πράγματα που δεν είχατε ξαναπροσέξει...

Για δοκιμάστε το site: flightradar24.com σπίτι σας, μόλις δείτε να ψεκάζει αεροπλάνο τον ουρανό σας, θα το δείτε "δηλωμένο" και στο επίσημο χάρτη των πτήσεων; Μάλλον όχι!!!
Άραγε πόση αλήθεια αντέχεις ακόμη;;;
Πόσο θα σκύβεις το κεφάλι σου, εσύ και τα παιδιά σου ακόμη;

Και καυσαέρια να είναι και πάλι καταλήγουν στα πνευμόνια, των γονιών και παιδιών μας!!!
Ποιος επιτέλους θα φωνάξει;;;;

Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ)


Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;;
Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;
Μήπως νομίζεται πως στην κορυφή της πυραμίδας, βρίσκονται οι 300 «καλοπληρωμένοι υπάλληλοι» της Βουλής μας;

Καλούμε τον κόσμο να ενημερωθεί και ν' αντιδράσει πριν είναι αργά. Προτού η κορτιζόνη και τα χάπια για το άσθμα, πάρουν μόνιμη θέση πλάι στο κομοδίνο. Προτού τα παιδιά χαθούν πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες. Προτού η φύση και το περιβάλλον πάθει ζημιές μη αναστρέψιμες.

ΟΧΙ στον παγκόσμιο πόλεμο και κύρια στον μυστικό που γίνεται μέσω καιρικών οπλικών συστημάτων (HAARP κλπ). Τελευταία έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να περάσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, καταστρέφοντας σκόπιμα το περιβάλλον με στόχο έθνη και λαούς. Καταστρέφουν το κλίμα για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει. Πίσω από το σχέδιο αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Ατζέντα 21, τη μείωση κι έλεγχο πληθυσμού και τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

"Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης."  Stephen Hawking

Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα έπρεπε να υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μια και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι, ή ακόμα περισσότερο θα έπρεπε να ερωτηθούν οι λαοί της γης, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ δεν μας ρωτάνε για άλλα και άλλα. Ψηφίζουμε μόνο για ασήμαντα δευτερεύοντα θέματα, ίσα- ίσα για να συντηρείται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Οι πραγματικές αποφάσεις παίρνονται ερήμην και αντίθετα στην θέληση του ‘κυρίαρχου λαού’. Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε λέγεται δημοκρατία αλλά δεν είναι. Είναι κάτι σαν την ψηφιακή ‘πραγματικότητα’, υπάρχει μόνο μέσα στην φαντασία των αδαών και ανυποψίαστων ανθρώπων.

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»
Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...
Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!

Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε...
Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνες:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Σε αντίθετη περίπτωση, καθίστε στον αναπαυτικό καναπέ σας, έχετε ένα πουλάκι σε κλουβί στο σπίτι σας και όπως μαθαίνουν φίλοι αξιωματικοί του στρατού μας, σε ραδιοβιολογικού και χημικού πολέμου εκπαίδευση, αναμείνατε τις αντιδράσεις και ασθένειές του!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

5 σχόλια:

 1. Παράδειγμα:
  Το Ουράνιο είναι ασθενώς ραδιενεργό και παραμένει έτσι λόγω της μεγάλης ημίσειας ραδιενεργού ζωής της (4.468.000.000 χρόνια για το ουράνιο-238, 700 εκατομμύρια χρόνια για το ουράνιο-235).
  Η βιολογική ημίσεια ζωή του ουρανίου είναι περίπου 15 ημέρες , δηλαδή το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται κατά μέσο όρο 15 ημέρες για να αποβάλει την μισή ποσότητα ουρανίου με την οποία μολύνθηκε .
  Το ουράνιο μπορεί να ξεπλυθεί από τα ρούχα με ένα διάλυμα 2% διττανθρακικού νατρίου (μαγειρική σόδα).
  Ρούχα μολυσμένα με απεμπλουτισμένο ουράνιο (DU) δεν καθαρίζονται με συνηθισμένη σκόνη πλυσίματος.
  Τα άτομα που διατρέχουν κίνδυνο από έκθεση στη σκόνη απεμπλουτισμένου ουρανίου θα πρέπει να πλένουν τα ρούχα τους με μαγειρική σόδα (περίπου 85 γραμμάρια μαγειρική σόδα σε 1 λίτρο νερού).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην Τρίπολη περάσανε μόνο την Κυριακή πάνω από 30 αεροπλάνα! Και πιστέψτε με δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια κάθε φορά που ήμουνα έξω. Αυτό δεν είναι συνομοσία, είναι τα μάτια μου! Και όλα ψεκάζανε, ο ουρανός θόλωσε με το ζόρι!!!
  Σας προτείνω να δείτε το άρθρο: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/01/blog-post_13.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στη Τρίπολη έχουμε ομίχλη με ήλιο και χωρίς σύννεφα. Έλεος!!! Μερικοί αλβανοί που βάφουν κάγκελα, λένε ότι το χρώμα δεν πιάνει, από το αλουμίνιο που ρίχνουν τα αμερικάνικα αεροπλάνα!!!... Εμείς πότε θα ξυπνήσουμε; Δείτε ντοκουμέντα: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ego eimai panikovlimeni. ekana tria germanika emvolia gia ourolilmoxis. legonte StroVac. to ipa ston adelpho mou pou einai stin agglia giatros kai trelathike. xeris oti ehoun himika; pou na xero. eho polla spirakia megala kai mikra. lete na einai alithia; enimeroste me sas parakalo kapios pou gnorizi. efharisto para poli.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε, όμως το διαδίκτυο οργιάζει για τα τόσα χημικά, υδράργυρος, χλώριο, μόλυβδος, αλουμίνιο κ.α., που πέραν των αεροψεκασμών, υπάρχουν σε νερό, οδοντόκρεμες, αποσμητικά κλπ. Επειδή είμαστε σε μία εποχή που προσκυνούμε το χρήμα και όχι τον άνθρωπο, προσωπικά επιλέγουμε... ότι πιστεύουμε ότι θα κάνανε οι παππούδες μας και προσπαθούμε να φιλτράρουμε νερό, να αποφεύγουμε φάρμακα, να ψωνίζουμε ντόπια φαγητά και ποτέ παρασκευασμένα κλπ Ότι αναφέρουμε εδώ είναι ότι βρίσκουμε και σε ξένους ιστοχώρους και πραγματικά ο πανικός είναι πιο φανερός στους ξένους, από ότι στην Ελλάδα που απλά κοιμάται... Σίγουρα ένας ιατρός και μάλιστα νέος με ίδιες ανησυχίες, θα σας δώσει και λύσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.