Translate

Μαίναλο Αρκαδίας - μολυσμένο το χιόνι από τους αεροψεκασμούς...


Όσο πιο ψηλά τόσο πιο "καλά"... λένε κάποιοι...
Όσοι από εσάς είσαστε γονείς, έχετε υπόψη σας, το παρακάτω άρθρο, πριν πάτε στα χιονοδρομικά κέντρα με τα παιδιά σας...

Νομίζετε ότι τυχαία είναι η αποφυγή αναλύσεων του χιονιού και στο Μαίναλο Αρκαδίας, που ζητούνε χιλιάδες και φωνάζουν για τους αεροψεκασμούς;

Μαίναλο Αρκαδίας - μολυσμένο το χιόνι από τους αεροψεκασμούς, φωνάζουν μερικοί και δείτε γιατί.


Για δείτε τι γίνεται ακόμη πιο ψηλά... και μετά δείτε το Μαίναλο της Τριπολιτσάς...

Στο Έβερεστ βρέθηκε μολυσμένο το χιόνι !!! ...στη στέγη του κόσμου!!! …μακριά από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα!!!

Όσοι σκοπεύουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του Έντμουντ Χίλαρι στη «στέγη του κόσμου θα πρέπει να έχουν μαζί τους προμήθειες νερού.

Αυτό διότι βρέθηκαν επικίνδυνα επίπεδα αρσενικού και καδμίου, σε δείγματα χιονιού από το Έβερεστ των Ιμαλάϊων.

Τα επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό βαρέα μέταλλα βρέθηκαν σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά που θεωρεί αποδεκτά η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ.

Ο Bill Υeo, σπουδαστής στο πανεπιστήμιο ‘University of Southern Maine in Gorham’ συνέλλεξε δείγματα χιονιού και εδάφους από διαφορετικά υψόμετρα μεταξύ των 5334 και των 7772 μέτρων!


Σε όλα τα δείγματα χιονιού βρέθηκαν υψηλά επίπεδα αρσενικού και καδμίου, ενώ στα δείγματα εδάφους εντοπίστηκε υψηλό αρσενικό.

Η καθηγήτρια του ‘University of Southern Maine in Gorham’ Samantha Langley-Turnbaugh σημείωσε πως οι ορειβάτες πίνουν λιωμένο χιόνι για να επιβιώσουν και η μόλυνση του χιονιού αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

Τα ακριβή αίτια της μόλυνσης του χιονιού στο Έβερεστ δεν έχουν διακριβωθεί.

Εικάζεται πως ευθύνεται η μόλυνση του αέρα, από την «ανθούσα» ασιατική βιομηχανία και τη μεταφορά των βαρέων μετάλλων στο Έβερεστ, από τους ανέμους.

Εσείς το πιστεύετε;

(Για το econews - Newslink)


Μακάρι να κάνουνε όλοι λάθος, να λένε ψέμματα... Δεν πιστεύουμε σε όσα γράφουμε... Μην μας κάνετε μήνυση, ότι αναστατώσαμε την ζωούλα σας και δεν μας αρέσει να λειτουργεί το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Απλά σκεφτόμαστε δυνατά! Ημερολόγια είναι τα ιστολόγια και καλύτερα, αν κάτι δεν μπορούμε να χωνέψουμε, να το προσπερνάμε. Έτσι δεν είναι; Ωχ αδερφέ...

Κάποιοι άλλοι ίσως ενεργοποιηθούνε… Εμείς συνεχίζουμε τις σκέψεις μας...
Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, όπως και σε κανέναν από τους βουλευτές, που ρώτησαν για τους αεροψεκασμούς (δείτε άρθρα μας) δεν πήραν απάντηση, για τους αεροψεκασμούς.

Λένε κάποιοι, ότι από μόνοι τους οι αεροψεκασμοί, περιέχουν βαρέα μέταλλα και κάποιοι άλλοι ότι οι αεροψεκασμοί, δημιουργούν τεχνητό θερμοκήπιο, των ρύπων των πόλεων, που στο τέλος εγκλωβίζονται μαζί μας, στο νερό και στο χώμα μας…

Και εμείς ρωτούμε...

Όσο πιο ψηλά πηγαίνουμε στην Αρκαδία, σε βουνά και χωριά, γιατί υπάρχουν "καμμένα" δέντρα και μόνιμη ομίχλη, χωρίς σύννεφα και με ήλιο;

Πολλά δέντρα έχουν ξεραθεί στις κορφές τους και την άνοιξη, βλέπει κανείς καταπράσινα δάση, με κίτρινες ή καφέ, τις κορφές τους.
Αύγουστο μήνα θα δει κανείς, ήλιο, υψηλή θερμοκρασία και ομίχλη μαζί, στο Μαίναλο, αλλά και μέσα στην πόλη…

Όλα αυτά τα χημικά, που ψεκάζουν τα αεροπλάνα, που πέφτουν;
Γιατί μέχρι και μοναχοί σε μοναστήρια της Αρκαδίας, σε ορεινές περιοχές, έχουν καρκίνο, παρόλο που κάνουν υγιεινή ζωή;

Το χιόνι στο Μαίναλο κρύβει τις απαντήσεις και προκαλούμε ιδιώτες της Τρίπολης, να κάνουν αναλύσεις, διότι είμαστε σχεδόν σίγουροι, πως οι βουλευτές μας, έχουν την καριέρα τους, πιο πάνω και από την ζωή των παιδιών τους και δεν θα κάνουν τίποτε!!!

Πρέπει να γίνουν αναλύσεις των χημικών ουρών, αυτών των αεροπλάνων, ΤΩΡΑ!!!

Αν θέλετε να γνωρίζετε... οι αεροψεκασμοί στην χώρα μας, έχουν πάνω από δέκα χρόνια!!! Κάντε τους υπολογισμούς σας... αν όντως ψεκάζουν, όπως φωνάζουν επιστήμονες και λοιποί, οι ποσότητες των χημικών, που έχουν πέσει, είναι τραγικά μεγάλες!

Και εδώ σας παραθέτουμε κάτι ακόμη που διαβάσαμε στο http://www.ilialive.gr και τα συμπεράσματα δικά σας...:

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο metar.gr, ο ιδιοκτήτης & υπεύθυνος λειτουργίας, Φώτης Παπαχατζής, του Μετεωρολογικού Σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Κεχρωτή Μαινάλου Αρκαδίας, κατά το τρίμηνο Νοέμβριος 2011- Ιανουάριος 2012, δυο γεγονότα είναι αξιοπρόσεκτα σχετικά με τις θερμοκρασίες στην περιοχή.

Το πρώτο είναι ένα σερί χαμηλών θερμοκρασιών στις δολίνες τον Νοέμβριο ως τις αρχές Δεκεμβρίου, και το άλλο οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από 16- 18 Ιανουαρίου. Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει χιόνι στο έδαφος, στη δεύτερη έχουμε από 30- 60 εκατοστά, ανάλογα με το υψόμετρο. (Χιονοκάλυψη έχουμε από τα Χριστούγεννα και μετά).

Στις 21 Νοεμβρίου η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κεχρωτή πέφτει στους -17.9 και στις 2 Δεκεμβρίου στους -18.2. Στο τελευταίο ψυχρό τριήμερο η υγρασία κυμάνθηκε από 40-80% με ένα ελάχιστο διάλειμμα στο 25-30% και ο αέρας ουσιαστικά δεν σταμάτησε να φυσά. Παρ' όλα ταύτα η θερμοκρασία στην Κεχρωτή, 17 Ιανουαρίου 2012, έπεσε στους -35.3 βαθμούς Κελσίου!.

Τα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του μετεωρολογικού σταθμού που εντάσσεται στο δίκτυο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
http://www.meteo.gr/stations/kechroti/


Στις άλλες δολίνες του βουνού, η θερμοκρασία έπεσε ως -22.5. Δεν εξηγείται εύκολα αυτή η διαφορά. Το υψόμετρο παίζει έμμεσα έναν ρόλο, που έχει σχέση με τη περισσότερη χιονόπτωση και άρα τη μεγαλύτερη απομόνωση του εδάφους και της θερμότητας του...

Η τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας, το τμήμα πολιτικής προστασίας είχε στα πλαίσια ενός συστήματος διαχείρισης κρίσεων, τοποθετήσει στο νομό 10 μετεωρολογικούς σταθμούς, τρεις στην περιοχή του Μαινάλου (Λεβίδι, Βυτίνα, Χρυσοβίτσι). Οι σταθμοί είναι με αισθητήρες Cambell σε κλωβούς R M Young. Λειτουργούν; Φοβάμαι πως όχι. Αν δεν λειτουργούν ΠΡΕΠΕΙ σε κάθε περίπτωση να λειτουργήσουν.
Από την Αρκαδία αν ακούει κανείς...
(Επιμέλεια μετεωρολογικής ενημέρωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης)


...
Το παζλ των πληροφοριών το συμπληρώνετε μόνοι σας, εμείς κομμάτια σας δίνουμε...
Το αν όλα στην εποχή μας είναι τυχαία ή όχι, μερικά πράγματα ή έχει δοθεί εντολή… πάλι δική σας είναι η απάντηση...

Βλέπετε επιστήμονες λένε ότι ψεκάζουν, άλλοι λένε ότι πρέπει να ψεκάσουμε και άλλοι έχουν κάνει έρευνες δημοσιευμένες στο διαδίκτυο, για ενδεχόμενους θανάτους, από τους αεροψεκασμούς, που θα… γίνουν! Και ενώ πολύς κόσμος, βλέπει αεροπλάνα, δύο και τρία μαζί, να πετούνε σε διασταυρούμενα δρομολόγια, άτακτα και να αφήνουν τεράστιες λευκές γραμμές, που δεν χάνονται, αλλά θολώνουν τους ουρανούς, κάποιοι λένε ότι είναι καυσαέρια και κάποιοι έχουν υποβάλει και μηνύσεις!

Όσο ψάχνει κανείς, βρίσκει…
Για δείτε και άλλα παρακάτω...

Δεν κάνουμε λόγο για ψεκασμούς εντόμων, αλλά για ψεκασμούς σχεδόν καθημερινούς, πόλεων και ανθρώπων!!!

ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, βέβαια πάντα υπάρχει και δικαιολογία...!!!:

Boeing 707 Military Tanker Jet Plane Crashes (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ... ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ...
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ... λένε κάποιοι και είναι μερικοί και επιστήμονες...

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε τις παρακάτω διευθύνσεις να δείτε πως ψεκάζουν την Τριπολιτσά!!!

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΤΑΝΚΕΡ
http://www.youtube.com/watch?v=UMaXcbQGcJI
ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
http://youtu.be/Q3JQXmU4u40
Θα πεθάνει κόσμος και στη Τρίπολη
http://youtu.be/YOW0pYMLU9c
Θανατηφόρα Chemtrails και στην Τρίπολη.
http://www.youtube.com/watch?v=BjQxav_FHWs&feature=youtu.be
ΧΗΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=7C45-Xd0UgQ
GREECE TRIPOLIS ΑΡΚΑΔΙΑ CHEMTRAILS WAR 2012
http://www.youtube.com/watch?v=KSvD9eeKuDc
POS PSEKAZOUNE TIN TRIPOLI
http://youtu.be/n_OvG7JDZoE
APOCALYPSE - Toxic Skies in Tripoli
http://youtu.be/vHbSRWbTb2Y
Νυχτερινός αεροψεκασμός 27 αεροπλάνων Τρίπολης
http://youtu.be/jA-zj5-VBJ8
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
http://youtu.be/oXtBadQmdv0
Συνωστισμός σατανάδων chemtrails στον Αρκαδικό ουρανό
http://youtu.be/SW3gyp4lOwk

Δίλημμα ζωής:
Θέλετε ο Θεός σας, ο Αλάχ, ο Μωάμεθ, ο Βούδας κλπ να μας προσφέρει τον καιρό ή το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με τους θανατηφόρους αεροψεκασμούς τους;

Life dilemma:
Do you want your God, Allah, Muhammad, Buddha etc. to offer us the weather or the Enviromental Ministry and Climate's Change, with deadly sprays (chemtrails) to control the skies?

Αλήθεια τυχαία ονομάζεται... Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής;;;
Πως βγάζουν το ψωμί τους εταιρείες κλιματικής αλλαγής, όπως η 3D sa General Aviation Applications, Skiathou 2, Thessaloniki ;;;
Δείτε: http://www.3dsa.gr/contact.html

Οι αεροψεκασμοί δεν αφορούν μόνο οικολόγους ή Χριστιανούς, αλλά όλους μας!!!
Το νερό που είναι κατά 60.000 φορές πιο περιεκτικό σε αλουμίνιο, από το επιτρεπτό όριο, όπως ήδη φωνάζουν, σε μερικές χώρες, το πίνουμε όλοι μας. Για αυτό ερευνήστε και ενοχλείστε!!!

CHEMTRAILS & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ (παθητική αποδοχή)

Γιατί άραγε μας κάνουν τόση πλύση εγκεφάλου;... Δείτε:Τίποτα... μα τίποτα δεν είναι τυχαίο, στην εποχή που ζούμε!!!

"Explain this..."

Φοβερή απόδειξη - βίντεο για όσους μιλούν για υδρατμούς ή καυσαέρια... και κοροϊδεύουν τον κόσμο!
... Θα τα πούμε στα δικαστήρια, φωνάζει ο κόσμος... και μακάρι να αρκεστεί στην δικαιοσύνη... δείτε:Αυτό το άρθρο το φτιάξαμε ειδικά για όσους δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.
Δείτε το λοιπόν και μετά γελάτε μερικοί...
Άραγε πόση αλήθεια αντέχει ο καθένας μας;

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Αν κάποιοι πλουτίζουν από αυτούς τους ψεκασμούς, διότι αποφεύγουν αποζημιώσεις λόγω καταστροφών από χαλάζι κλπ, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο αγώγιμη για τις ασύρματες επικοινωνίες, διότι δημιουργούν προβλήματα υγείας έτοιμοι να τα λύσουν, διότι ελέγχουν το κλίμα με προέκταση τις οικονομίες περιοχών κλπ...
Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι! Εμείς; Τα παιδιά μας;


ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Όσο αστείο και αν ακούγεται, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ και εμείς γελάμε!!!

Γιατί ο Τατούλης, ο Λυκουρέζος, ο Κωνσταντόπουλος και κάθε βουλευτής στην Αρκαδία μας, στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα μας, δεν μιλά...;
Τι σχέση έχει το ΔΝΤ με τους αεροψεκασμούς;
Πρέπει να ψεκάζει ένα κράτος τους πολίτες του, για να δανειστεί;
Τι πολιτικές μείωσης πληθυσμών τους, εφαρμόζουν τα κράτη-δανειζόμενοι, πέραν της υπερφορολόγησης τριτέκνων κλπ και με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών;


Χένρυ Κίσινγκερ: «Τα δάνεια που χορηγούν το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, να δίνονται με τον όρο, οι χώρες που τα λαμβάνουν, να ακολουθούν πολιτικές, που θα μειώνουν τον πληθυσμό τους…»

Ποιοι κυβερνούν ποιοι ψεκάζουν και γιατί - Ντοκουμέντα για σκέψη:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση...

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τα δικά σας αεροπλάνα, στον δικό σας ουρανό!
Όποια μέρα δείτε έστω ένα, θα δείτε πάρα πολλά πράγματα που δεν είχατε ξαναπροσέξει...

Για δοκιμάστε το site: http://flightradar24.com σπίτι σας, μόλις δείτε να ψεκάζει αεροπλάνο τον ουρανό σας. Θα το δείτε "δηλωμένο" και στο επίσημο χάρτη των πτήσεων; Μάλλον όχι!!!

Άραγε πόση αλήθεια αντέχεις ακόμη;;; Πόσο θα σκύβεις το κεφάλι σου, εσύ και τα παιδιά σου ακόμη;

Και καυσαέρια να είναι και πάλι καταλήγουν στα πνευμόνια, των γονιών και παιδιών μας!!!
ΚΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...;
Ποιος επιτέλους θα φωνάξει;;;;

Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ):Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;;
Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;

"Έχετε δει πόσοι αριστεροί ηγέτες, που εναντιώθηκαν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχουν πάθει καρκίνο και αν ποτέ πλανητάρχης, νόσησε από καρκίνο; "
(Ερώτηση κ.Καραντζαφέρη-«ΛΑΟΣ» σε δική του τηλεοπτική εκπομπή, στο κανάλι «ΑΡΤ»)

Καλούμε τον κόσμο να ενημερωθεί και ν' αντιδράσει -ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ- πριν είναι αργά. Προτού η κορτιζόνη και τα χάπια για το άσθμα πάρουν μόνιμη θέση πλάι στο κομοδίνο. Προτού τα παιδιά χαθούν πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες. Προτού η φύση και το περιβάλλον πάθει ζημιές μη αναστρέψιμες. Προτού ο εξυπνότερος από εμάς, ...δένει απλά μόνος του τα κορδόνια από τα παπούτσια του, όπως λένε κάποιοι ευαισθητοποιημένοι επιστήμονες, στο διαδίκτυο!

ΟΧΙ στον παγκόσμιο πόλεμο και κύρια στον μυστικό, που γίνεται μέσω καιρικών οπλικών συστημάτων. Τελευταία έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να περάσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, καταστρέφοντας σκόπιμα το περιβάλλον με στόχο έθνη και λαούς. Καταστρέφουν το κλίμα για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει. Πίσω από το σχέδιο αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Ατζέντα 21, τη μείωση κι έλεγχο πληθυσμού, τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...

"Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης" είπε ο Stephen Hawking.

Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα έπρεπε να υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μιας και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι, ή ακόμα περισσότερο θα έπρεπε να ερωτηθούν οι λαοί της γης, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ δεν μας ρωτάνε για άλλα και άλλα. Ψηφίζουμε μόνο για ασήμαντα δευτερεύοντα θέματα, ίσα- ίσα για να συντηρείται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Οι πραγματικές αποφάσεις παίρνονται ερήμην και αντίθετα στην θέληση του ‘κυρίαρχου λαού’. Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε λέγεται δημοκρατία αλλά δεν είναι. Είναι κάτι σαν την ψηφιακή ‘πραγματικότητα’, υπάρχει μόνο μέσα στην φαντασία των αδαών και ανυποψίαστων ανθρώπων.

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»
Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...
Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!

Μόνιμη η "ομίχλη" στον ασπρουλιάρη ουρανό σας... που είναι το απέραντο έντονο γαλάζιο του Αιγαίου;

Αποκάλυψη - Η Τέταρτη Σάλπιγγα:
"...και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε, και επλήγη το τρίτον του ηλίου και το τρίτον της σελήνης, και το τρίτον των αστέρων, ίνα σκοτισθή το τρίτον αυτών, και το τρίτον αυτής μη φανή η ημέρα, και η νυξ ομοίως..."

Πολλοί λένε πως στις μέρες μας, όποιος διαβάζει Προφητείες των Αγίων μας, είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα!!!
Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε...

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Για περισσότερα δείτε:
www.enouranois.gr)

(Αίτηση: Υπογράψτε εδώ για να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για τους ψεκασμούς αεροσκαφών, μπορείτε και ανώνυμα.)

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αληθεύουν, εμείς μάτια έχουμε και ελπίζουμε να ραντίζουν βιταμίνες...
Ενώνουμε κομμάτια πληροφοριών και το παζλ μας τρομάζει!
Μέσα από τα άρθρα μας θέλουμε να πιέσουμε επίσημους φορείς, να εξετάσουν αυτές τις χημικές γραμμές... ΤΩΡΑ!!!
Δεν είμαστε οικολόγοι! Είμαστε γονείς παιδιών! Είμαστε παιδιά γονέων!

Σκέψεις κάνουμε... ρωτάμε... μην μας κυνηγάτε, ίσως όσοι έχετε συμφέροντα από τους ψεκασμούς... δείτε και εσείς την υγεία των παιδιών σας!
Ξαναλέμε... τίποτε δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο...
Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.