Translate

Ντοκουμέντα αεροψεκασμών για εισαγγελική παρέμβαση.


Το άρθρο μας απευθύνεται σε κ. Δημάρχους, κ. Εισαγγελείς, Πολεμική Αεροπορία, Βουλευτές και οποιονδήποτε μπορεί να μας δώσει μία απάντηση ή να ερευνήσει μαζί μας... ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ...!!!

(Λόγω των πολλών ντοκουμέντων ίσως χρειαστεί να περιμένετε, μέχρι να φορτωθούν όλα τα στοιχεία του άρθρου μας – αξίζει τον κόπο!)

"Explain this..."

Φοβερή απόδειξη - βίντεο για όσους μιλούν για υδρατμούς... και κοροϊδεύουν τον κόσμο!
... Θα τα πούμε στα δικαστήρια, φωνάζει ο κόσμος... και μακάρι να αρκεστεί στην δικαιοσύνη... δείτε:Στο youtube η λέξη "chemtrails" βρίσκει περίπου 231.000 βίντεο και η λέξη "αεροψεκασμός" περίπου 811 βίντεο !!!!!!!!!
Στο google η λέξη "chemtrails" βρίσκει περίπου 9.870.000 αποτελέσματα και η λέξη "αεροψεκασμός" περίπου 843.000 αποτελέσματα !!!!!!!!!
Λέτε να τρελάθηκε τόσος κόσμος και να διαμαρτύροντε...;;;

Τόσες μαρτυρίες, φωτογραφίες, βίντεο, μάρτυρες... John Holdren-Obama’s Science Adviser, Ted L. Gunderson - πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI, Δρ. Νίκος Κατσαρός - επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο» - π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών - π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ο βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος Λάρισας, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γούιλιαμ Τόμας, οι βουλευτές Κορινθίας Κώστας Κόλλιας, Αναστάσιος Χωρέμης και Άγγελος Μανωλάκης, αντιπροσωπείες πρωτοβουλίας πολιτών κατά των Αεροψεκασμών από την Αθήνα - Βόλο και την Αίγινα, Δημήτρης Κασνέσης - πιλότος, Rosalind Peterson of California Skywatch - certified U.S.D.A. Farm Service Agency Crop Loss Adjustor, κ.α., ψάξτε στο διαδίκτυο με τα ονόματα των μαρτύρων και τις λέξεις "αεροψεκασμοί" ή "chemtrails"...

Έτσι και στην Τρίπολη, όπως και σε όλο τον κόσμο, φωνάζουν ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ... λέτε η Τρίπολη να ενεργοποιηθεί... ή θα "πεθάνει" και αυτή όπως όλοι μας από τα χημικά...;

Ο επίκ. καθηγητής Χημείας παν. Αθήνας Γιάννης Ζαμπετάκης έχει μιλήσει δημόσια για τις επικίνδυνες επιπτώσεις των αεροψεκασμών στην τροφική αλυσίδα. Δεν έχει γίνει όμως ποτέ επίσημη έρευνα για ανίχνευση σωματιδίων στην ατμόσφαιρα σε τέτοια ύψη πτήσεων. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, οι Κυπριακές αρχές φαίνεται πως αποφάσισαν να λάβουν σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες για ψεκασμούς στην Μεγαλόνησο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Γεωργίας & Περιβάλλοντος, βρίσκονται σε εξέλιξη δειγματοληψίες και χημικές αναλύσεις βρόχινου νερού και ατμοσφαιρικού αέρα στην Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που ευρωπαϊκή χώρα αποφασίζει να διεξάγει επίσημη κρατική έρευνα για το θέμα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από πίεση που ασκήθηκε στο υπουργείο από την πρωτοβουλία πολιτών κατά των ψεκασμών και το κόμμα των οικολόγων. Οι δειγματοληψίες ατμοσφαιρικού αέρα προβλέπεται να διενεργούνται από αεροπλάνα του τμήματος Δασών. Τα αεροπλάνα προτείνεται να βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, σε περιοχές και σε ημέρες τέτοιες όπως θα υποδεικνύονται από μέλος της πρωτοβουλίας πολιτών ώστε να συμπίπτουν με τους καταγγελλόμενους ψεκασμούς χημικών.

Εμείς γιατί η πολεμική αεροπορία της Τρίπολης ή η αερολέσχη μας, δεν κάνει τίποτε;;;

Όπως εξηγεί η δικηγόρος, που υπέβαλε τη (πρώτη παγκοσμίως) μήνυση του Δήμου Αίγινας, μεταξύ άλλων μηνύσεων που έχουν γίνει για τους αεροψεκασμούς έως σήμερα, Ιφιγένεια Μάργαρη: «Η μήνυση έμεινε στο αρχείο. Επειδή το θέμα είναι πρωτόγνωρο, τα δημοσιεύματα δεν παρέχουν πάντα επαρκές υλικό για να κινητοποιηθούν οι εισαγγελικές αρχές. Θα πρέπει πρώτα να προσδιοριστεί ότι πράγματι διενεργούνται οι ψεκασμοί αυτοί κι ότι πράγματι τα αέρια αυτά είναι επικίνδυνα κι έπειτα να τεθεί θέμα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Απαραίτητο θα ήταν να προσδιοριστεί ο φορέας, κρατικός ή ιδιωτικός που δίνει την έγκριση για τις πτήσεις των αεροψεκασμών και βέβαια να υπάρχει το απαραίτητο επιστημονικό υλικό, φωτογραφίες, άρθρα και μαρτυρίες, που να δείχνουν την επικινδυνότητα του θέματος».

Για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία, ο κ. Κατσαρός δηλώνει: «Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν εμφανίσει πονοκεφάλους, ζαλάδες, κακοδιάθεση ή και συμπτώματα γρίππης μετά από την εμφάνισή chemtrails στον ουρανό. Από αναλύσεις που έγιναν μέχρι τώρα από ορισμένες ομάδες ή πανεπιστήμια, παρατηρήθηκε ότι το δημιουργούμενο από αεροψεκασμούς ουράνιο «πέπλο» περιέχει, μεταξύ άλλων, βενζόλιο, νικέλιο, βάριο, υδράργυρος, απεμπλουτισμένο ουράνιο, φορμαλδεΰδη, σωματίδια αλουμινίου ή βαρίου σε ποσότητες που φυσιολογικά δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε στο έδαφος, ούτε στο νερό. Ιδιαίτερα το βάριο είναι πολύ επικίνδυνο χημικό στοιχείο που δεν πρέπει να βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους». Και διευκρινίζει ο κ. Κατσαρός: «Τα αεροπλάνα που αφήνουν πίσω τους τις «χημικές ουρές», είναι συνήθως τύπου KC 10 ή KC 135 και δεν φέρουν διακριτικά, ενώ το πιθανότερο είναι να απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και δεν κοινοποιούνται τα διαγράμματα των πτήσεών τους».

Ανεπίσημα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο συγκεκριμένες πληροφορίες. Ότι οι αεροψεκασμοί είναι μέρος προγράμματος που ονομάζεται «Ασπίδα» κι υπόκεινται στον ΟΗΕ. Γίνονται διαμέσου ενός ειδικού τμήματος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.) που δημιουργήθηκε γι' αυτό το σκοπό, που με τη σειρά του προωθεί την εκτέλεση στο NATO και σε μεγάλες εταιρείες πολιτικής αεροπορίας. Η Π.Ο.Υ. υπολογίζει πως ο αριθμός των ανθρώπινων θυμάτων του προγράμματος από ασθένειες θα είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια κατά την 50ετή προβλεπόμενη διάρκεια του, δηλαδή 40 εκατομμύρια θύματα ανά έτος. Εδώ συνυπολογίζεται κι ο πρόωρος θάνατος ηλικιωμένων ανθρώπων όπως και ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη τα χημικά των αεροψεκασμών –ιδίως το αλουμίνιο- συνδέονται και με την εξάπλωση της νόσου Αλτσχάιμερ. Το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC) μιλά για 3-4 δισεκατομμύρια νεκρούς, δηλαδή 60-80 εκατομμύρια ανά έτος!!!!!!!

Ακόμη, έχουν εντοπιστεί έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι υπηρεσίες των υπουργείων Άμυνας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προμηθεύονται τεράστιες ποσότητες χημικών ουσιών όπως το Βάριο και το Βαρυτίνιο 14, ουσίες που οι επιστήμονες συνδέουν με τους ψεκασμούς. Επίσημη ιστοσελίδα στην Καλιφόρνια αναρτά καθημερινά μετερεωλογικούς χάρτες με τα εκτελούμενα προγράμματα ψεκασμών ανά τον κόσμο. Οι μόνες κρατικές αρχές που έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι πράγματι διενεργούνται προγράμματα αεροψεκασμών είναι αυτές της Κίνας και της Ρωσίας, όπου το θέμα γίνεται συχνά αντικείμενο εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Οι εισαγγελικές αρχές, πολιτικοί, αεροπόροι κ.α. δεν ανησυχούν, δεν έχουν παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς;

Αν ένα ψεκαστικό φέρει 10 τόνους χημικών κλιματικής αλλαγής κ.α. και περνούν ημερησίως την πόλη σας 30 αεροπλάνα, πόσοι τόνοι είναι στο πιάτο σας ή στα πνευμόνια των παιδιών σας, σε πέντε χρόνια;

Λένε πως έτσι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν καλύτερη εμβέλεια...
Λένε ότι είναι έρευνα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (τυχαία η ονομασία;)...
Λένε ότι είναι μέρος δραστηριότητας στρατιωτικού προγράμματος "HAARP"...
Λένε ότι είναι πειράματα φαρμακευτικών εταιρειών...
Λένε πως ψεκάζοντας αποτρέπουν αποζημειώσεις για χαλαζόπτωση και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα σε αγρότες (τύπου ΕΛΓΑ) ή από ασφαλιστικές εταιρείες κλπ...

Εμείς ανησυχούμε και ζητούμε απλά να παρακολουθείτε και τον δικό σας ουρανό και να ψάξετε στο διαδίκτυο τις λέξεις, chemtrails, αεροψεκασμός, morgellons, αλλά και στο utube.
Πρέπει να πιέσουμε τους κυβερνώντες να δούνε... που ακριβώς βάλανε την υπογραφή τους...

Περνούν έως και 30 αεροπλάνα καθημερινά, από την Τρίπολη (ειδικά κάθε 3-4 βράδια), με φορτίο αν υποθέσουμε 5 ή 10 τόνων χημικά, κάντε πολλαπλασιασμό και δείτε τι έρχεται στο πιάτο μας ή τα πνευμόνια μας, σε 5 χρόνια θα έχουμε κάθε σπίτι και καρκινοπαθή.

10χ30χ365χ5=574.500 τόνοι χημικών, βαρέων μετάλλων, ως πέπλο στο χώμα, νερό και στα φαγητά.
Απλά ζητάμε να δείτε τον δικό σας ουρανό...

Ποτέ δεν ήμασταν οικολόγοι... τώρα αφορά την ΖΩΗ ΜΑΣ!!!
Κάποιοι κερδίζουν σε βάρος μας ή αποφάσισαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι, ΕΜΕΙΣ;;;

Γιατί η πολεμική αεροπορία της Τρίπολης δεν κάνει έλεγχο σε ένα από αυτά;
Γιατί δεν γίνεται επίσημη ανάλυση εδάφους και βρόχινου νερού, από τον Δήμο της Τρίπολης ή άλλο φορέα;

Τι φοβάστε μωρέ...;;;;
Αφού θα πεθάνουμε με αυτά τα χημικά στον αέρα μας...

Ρωτήσατε πόσα αναπνευστικά προβλήματα έχουν ηλικιωμένοι και παιδιά, φέτος τον χειμώνα;
Είδατε καθόλου τα πρωϊνά στην Τρίπολη, πόσο αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα ή πιστεύετε ότι είναι φυσιολογική υγρασία και ομίχλη;

Ψεκάζουν ορισμένα βράδια, εκτός από τις ημέρες... και το πρωί που τα κρύα ρεύματα κατέρχονται, δημιουργείται ένα χημικό πέπλο, από τους ψεκασμούς τους, που πιέζει προς εμάς και κάθε ρύπο από ανθρώπινη δραστηριότητα... (αυτοκίνητα, τζάκια κλπ)

Ρωτήστε τους ηλικιωμένους...
Τα αεροπλάνα βγάζανε λευκές χημικές γραμμές, στην εποχή τους...;
Η Τρίπολη από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, γέμιζε μονοξείδιο του άνθρακα ή χάνονταν στον ουρανό τους;

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣΤΕ. ΦΩΝΑΞΤΕ. ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ!!!
Δεν είναι άλλο ένα χαράτσι ή μία συνομωσιολογία... είναι ο θάνατός μας!!!

Είναι αυτά άραγε αρκετά ντοκουμέντα για τους αεροψεκασμούς, ικανά για εισαγγελική παρέμβαση ή πρέπει να περιμένουμε η γενιά των παιδιών μας, να δει εκείνη τα προβλήματα υγείας της, από τις πράξεις ή απραξία μας;
Μήπως κύριοι Εισαγγελείς όλων των Ελληνικών πόλεων, περιμένετε να δείτε χρώματα στους ουρανούς και πτώματα;Δείτε διευθύνσεις από βίντεο ντοκουμέντα του κόσμου... αλήθεια ποιο έγκλημα χρειάστηκε ποτέ τόσες μαρτυρίες, για να αποδειχθεί;;;!

APOCALYPSE - Toxic Skies in Tripoli

http://youtu.be/vHbSRWbTb2Y

Βίντεο ντοκουμέντα:

Γιατί στο καλό ψεκάζουν; 2012 ΝΕΟ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=en&v=ZAARkRPbS98&gl=US

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

http://youtu.be/Q3JQXmU4u40

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ & HAARP

http://www.youtube.com/watch?v=-euiZBRBL34&feature=related

Θα πεθάνει κόσμος και στη Τρίπολη

http://youtu.be/YOW0pYMLU9c

POS PSEKAZOUNE TIN TRIPOLI

http://youtu.be/n_OvG7JDZoE

Θανατηφόρα Chemtrails και στην Τρίπολη.

http://www.youtube.com/watch?v=BjQxav_FHWs&feature=youtu.be

ΧΗΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=7C45-Xd0UgQ

GREECE TRIPOLIS ΑΡΚΑΔΙΑ CHEMTRAILS WAR 2012

http://www.youtube.com/watch?v=KSvD9eeKuDc

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΤΑΝΚΕΡ

http://www.youtube.com/watch?v=UMaXcbQGcJI

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΡΙΠΟΛΗ

http://youtu.be/oXtBadQmdv0

Απόδειξη: Αεροψεκασμοί αρχίζουν και σταματούν !!!

http://www.youtube.com/embed/nqWtgE80zEM

Απόδειξη: Αεροψεκασμός σταματάει !!!

http://www.youtube.com/embed/YJI0MwwoNSM

Απόδειξη: Αεροψεκασμός αρχίζει και σταματάει !!!

http://www.youtube.com/embed/GCpk9KHvoS0

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ FULL MOVIE

http://www.youtube.com/embed/0_XSQGS2Ft8

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- Σταματήστε να ψεκάζετε!

http://www.youtube.com/watch?v=jMUKLE1WsgI&feature=related

ChemTrails Massive Aerial Spraying Attack over Ellada !!!

http://www.youtube.com/embed/RDHpGmzir2A

ΚΑΣΝΕΣΗΣ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - Chemtrails

http://www.youtube.com/embed/kmh80YIeviI

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ -chemtrail ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

http://www.youtube.com/embed/D4-q49_56Y0

Αεροψεσκασμοί - Χίος Φωνάζει...

http://youtu.be/X1-9KECQE1E

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Chemtrails ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://youtu.be/LxyEna2FdL0

Χημικοί Αεροψεκασμοί - Χημικά Σύννεφα του Θανάτου.flv

http://www.youtube.com/embed/zi8UOgYvtgM

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ - CHEMTRAILS

http://www.youtube.com/embed/vFIho7DXGxQ

CHEMTRAILS & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ (παθητική αποδοχή)

http://youtu.be/sVOUSwnjdFU

CHEMTRAILS - VIDEO DOCUMENT (ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ)

http://www.youtube.com/embed/Rxj8eYPBjxQ

Nikola Aleksic Claudia von Werlhof ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.flv

http://www.youtube.com/embed/YHPGBpGPd8k

Αεροψεκασμός Αττική - 15-02-2010 Καθαρά Δευτέρα

http://www.youtube.com/embed/jfxo4D7YbdI

ChemTrails - Αεροπλάνα ψεκάζουν 10η συνεχή ημέρα την Ελλάδα!

http://www.youtube.com/embed/Ea3nMKKG_lY

Chemtrails  2832011 Glyfada - Αεροψεκασμοί των Αμερικανοεβραίων

http://www.youtube.com/embed/0wI9dO0768A

Αεροψεκασμοι στην κερκυρα 1

http://www.youtube.com/embed/1NUOauJOG6A

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ (14.4.2011)

http://www.youtube.com/embed/xISw1dgyorI

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

http://www.youtube.com/embed/ZuJtZSq4HeQ

Απόδειξη Αεροψεκασμός αρχίζει και σταματάει !!!

http://www.youtube.com/embed/GCpk9KHvoS0

χημικοι ψεκασμοι αθηνα

http://www.youtube.com/embed/6r6sTBR8MCk

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ F.B.I. ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

http://www.youtube.com/embed/MkYzSNl_Ceg

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ  CHEMTRAILS ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (3)  27102011

http://www.youtube.com/embed/uG8_1D_a6A8

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ  CHEMTRAILS

http://www.youtube.com/embed/9B9ZqAQs6PU

ChemTrails - 5 ημέρες ψεκάζουν πάνω από την Ελλάδα

http://www.youtube.com/embed/Jdvm34hBcKs

ChemTrails - Μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Ελλάδα

http://www.youtube.com/embed/USulY4h6QgQ

Chemtrails: Μύθος ή Πραγματικότητα ;  Αναπηρίες και άλλα...

http://www.youtube.com/embed/s9bHdCAqRrM

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - CHEMTRAILS (ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ)

http://www.youtube.com/embed/ajZZpd3l3kE

Ex Government Employee talks about CHEMTRAILS part 1

http://www.youtube.com/embed/udEtOc2IFO8

PURPOSE OF CHEMTRAILS PART 2

http://www.youtube.com/embed/ygnBs4Rb8p0

PURPOSE OF CHEMTRAILS PART 3

http://www.youtube.com/embed/GQl0lryUPqw

Secretly Recorded CHEMTRAILS Pilot Speaks Video

http://www.youtube.com/embed/wshBhDlI1dY

Chemtraiis and commercial airlines-VIDEO DOCUMENT.m4v

http://www.youtube.com/embed/acZwfgJQ7aA

ChemTrails  - 10 Days Aerial Spraying over all in Greece

http://www.youtube.com/embed/BM-DDAYig24

ΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

http://www.youtube.com/embed/4Y2NhPVzM1A

Νυχτερινός αεροψεκασμός 27 αεροπλάνων Τρίπολης

http://youtu.be/jA-zj5-VBJ8

Chemtrails  Inside and Out

http://www.youtube.com/embed/U-TgFX-UkeM

CHEMTRAILS Exposed on Discovery Channel

http://www.youtube.com/embed/yZFNJplylns

μας ραντιζουν θανατο

http://www.youtube.com/embed/WZdtsHGHL_U

Chemtrails

http://www.youtube.com/embed/y5dyZ7AR55Y

Chemtrails The facts

http://www.youtube.com/embed/G9cQfcKR0EM

3d sa presentation - how weather modification protects agricultural crops from hail

http://www.youtube.com/embed/YhyaT44MSJI

Weather Modification 101 - Just the facts

http://www.youtube.com/embed/SK_zGqWY_ag

Chemtrails NEW Information with Michael Murphy

http://www.youtube.com/embed/CGrPiK2pROg

Biggest Chemtrail Disspersment Ive Ever Seen 5 31 2011 FRESNO, CA

http://www.youtube.com/embed/ptXzQTTuBHM

Pilot Films Plane Spraying Chemtrails.

http://www.youtube.com/embed/q28dQaaLQGQ

Chemtrail spraying as seen from Air India cockpit

http://www.youtube.com/embed/ID_8b-n6Vp4

DEADLY AERIAL SPRAYING ATHENS GREECE-21102010

http://www.youtube.com/embed/rkG2F835VEA

Chemtrails στή Συγκέντρωση κατά τής Κάρτας τού Πολίτη.

http://www.youtube.com/embed/Suq4hPqv7Tk

Protecting yourself from Chemtrails

http://www.youtube.com/embed/VSUaYmsZeOs

How to protect yourself against chem trails

http://www.youtube.com/embed/jzYpHYjCk_I

Aeropsekasmoi-H Aorati Apeili [21-2-2007]

http://www.youtube.com/embed/TIFU-7_mxUI

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...

http://www.youtube.com/embed/bsB0JaUBPWg

''ΑΘΩΟΙ''ΨΕΚΑΣΜΟΙ ??? CHEMTRAILS

http://www.youtube.com/embed/EM3i_g7EGCY

B747 Contrails

http://www.youtube.com/embed/cW9bpWu4hBw

Chemtrails in View m4v medium

http://www.youtube.com/embed/71VK10avO-M

ChemTrails - Αεροψεκασμοί από αεροπλάνα πάνω από την Ελλάδα

http://www.youtube.com/embed/sXMxm52YQAM

Chemtrails Μύθος ή Πραγματικότητα

http://www.youtube.com/embed/M4Mh0rMvZe0

LAST CHANCE - Warnung uber New York

http://www.youtube.com/embed/5cOE3Rtg7aE

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

http://www.youtube.com/embed/GLxbWtbto3A

ChemtrailsFreeWorld Bloody Sunset.m4v

http://www.youtube.com/embed/0wxvOCDiZ3Q

Chemtrails Lament

http://www.youtube.com/embed/_axr6TAbUZo

Σήμερα άρχισαν μαζικοί αεροψεκασμοί σε όλη την Ελλάδα

http://www.youtube.com/embed/uEMEOgN4fDA

Χημικοί αεροψεκασμοί στη Λάρισα 642012

http://www.youtube.com/embed/79i4BBk922g

Μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από όλο τον πλανήτη Γη

http://www.youtube.com/embed/ikPom3LyuRw

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ FBI για αεροψεκασμούς

http://www.youtube.com/embed/bI3RrGNrXvE

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (30-11-2008)

http://www.youtube.com/embed/lUV_w794gQ4

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ - Αν είχατε αμφιβολίες ...

http://www.youtube.com/embed/yu33ZlNGens

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ CHEMTRAILS 06-11-2011 Δυτική Φθιώτιδα ΛΑΜΙΑ

http://www.youtube.com/embed/kMrCgmljAoU

Chemtrails Λαμία  15 12 2011

http://www.youtube.com/embed/lC5xgOKuzg8

Chemtrails  HAARP over Regensburg 07.03.08 - Time Lapse

http://www.youtube.com/embed/FSdis2Hycb8

ΧΗΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.m4v

http://www.youtube.com/embed/-AZAjVVho_4

FACE2FACE- CHEMTRAILS  ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ -  ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - 28102011

http://www.youtube.com/embed/EHvbGNcke48

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 14.04.2011 Καταιγίδα από Chemtrails - 2

http://www.youtube.com/embed/yLP5256A5pA

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ FULL MOVIE

http://www.youtube.com/embed/0_XSQGS2Ft8

Chemtrails  Inside and Out

http://www.youtube.com/embed/igFH0pAlcGY

Pilot Films Plane Spraying Chemtrails.

http://www.youtube.com/embed/q28dQaaLQGQ

Chemtrail spraying as seen from Air India cockpit

http://www.youtube.com/embed/ID_8b-n6Vp4

Clifford Carnicom. Chemtrails, Aerosols  Morgellons. pt10

http://www.youtube.com/embed/BhFSIGnXxxo

chemtrails of death

http://www.youtube.com/embed/GvioxJUL6C0

Goodbye Blue Sky

http://www.youtube.com/embed/SGUuHYR0_9o

chemtrails over huthwaite spreading into total cloud cover.

http://www.youtube.com/embed/F6-WV_XjMls

ChemTrails - Aerial spraying over Northern Greece

http://www.youtube.com/embed/rdp7t1xzSys

chem trails over ky. 12/ 14 / 09.wmv

http://www.youtube.com/embed/waUCEsf9yMU

Scie chimiche ( Chemtrails ) 8 december 2009  - Italy.avi

http://www.youtube.com/embed/U_3j9Xqe6Ug

CHEMTRAILS - VIDEO DOCUMENT ΒΟΛΟΣ (ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ)

http://www.youtube.com/watch?v=Rxj8eYPBjxQ

Danger In The Sky - The Chemtrail Phenomenon

http://www.youtube.com/embed/UdtLTyNOB0A

chemtrails 27-28 Nov. 2009

http://www.youtube.com/embed/3G3N1_liNBM

chemtrails 21 december 2009

http://www.youtube.com/embed/xQbnR_9jjrw

Natural cloud formations is Las Vegas

http://www.youtube.com/embed/GMpObwggyKI

Jet Plane Chemtrails, Arizona, 12-16-2009

http://www.youtube.com/embed/yO20qMjbnHw

Hollywood Does Chemtrails - Starring Anne Heche

http://www.youtube.com/embed/SImFeCy-gPk

Chemtrails west wales uk.dec 09

http://www.youtube.com/embed/jnT52uA2I4c

CHEMTRAILS ON DEC. 10, 2009

http://www.youtube.com/embed/KaPK9RctkPc

Chemtrails over Victoria BC

http://www.youtube.com/embed/3OYlVsbNn-Y

Geo-engineering / Weather Modification (" Chemtrails ") Over Las Vegas December 16 2009

http://www.youtube.com/embed/cwR9xCuXSKM

Chemtrails San Lorenzo de El Escorial 11-12-09.WMV

http://www.youtube.com/embed/k2usWRFaGX4

Αεροψεκασμοί , Chem trails.mpg (Αποσπάσματα των εισηγήσεων που έγιναν από τούς : Καθηγητή Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του " Δημόκριτου" και του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη Καθηγητή Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της ημερίδας που έγινε την Κυριακή 7/3/2010 στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας για το θέμα των αεροψεκασμών.)

http://www.youtube.com/embed/Zx0Cvo5r3Jk

TIMELAPSE CHEMTRAIL ATTACK httpnew.petitiononline.comt401petition.html

http://www.youtube.com/embed/Tn8t3KyTVd0

*MAYOR FOR LONDON ENDORSES CHEMTRAILS*

http://www.youtube.com/embed/dJbTuTMuT2Y

Chemtrails over the Isle of Wight Are Back - Bye Blue Skies 21st April 2010

http://www.youtube.com/embed/AIl7s_F2lbY

UK Chemtrail Proof. 2 Chem Tankers in the sky. One spraying and the others run out

http://www.youtube.com/embed/qDwqgkRBI7I

Chemtrails At Night

http://www.youtube.com/embed/JkHpQDMEGvk

Chemtrails at night Isle of Wight 930pm blocking the sun now the moon

http://www.youtube.com/embed/z8KdxltPn_8

Chemtrails seem to have run out of this chemtanker for the moment

http://www.youtube.com/embed/CIfybfECa40

Bioterror Morgellons Disease Hatched in Labs

http://www.youtube.com/embed/lKf8t2XHDw0

CLOUDS OF SECRECY PT 1 GOVERMENT CHEMICAL SPRAYING CHEMTRAILS

http://www.youtube.com/embed/daqb5TIS1J8

7-Nov-2011, Chemtrails move North - Wind blows South !!!!! Athens, Greece

http://www.youtube.com/embed/cmqPPpmIx0o

MORGELLONS IS NOT A DISEASE.....IT IS WITHIN EVERYTHING!!!

http://www.youtube.com/embed/vmIZzrUnVU4

ChemTrails Aerial Spraying Activity over Ellada !!!

http://www.youtube.com/embed/d5YCTciLCZk

21-10-2011 - Chemtrails in Athens - Χημικοί Αεροψεκασμοί Αθήνα

http://www.youtube.com/embed/aAB7yVBljF4

14-April-2011, 15.41 - Chemtrails Athens, Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα

http://www.youtube.com/embed/A79dDykZHuY

14-April-2011, 17.36 - Chemtrails Athens, Χημικοί αεροψεκασμοί Αθήνα

http://www.youtube.com/embed/Amzcppf-SV0

21-10-2011 B - Chemical Trails in Athens - Χημικοί Αεροψεκασμοί Αθήνα

http://www.youtube.com/embed/TnRwklrtC7c

8-Nov-2011, 1430 - Chemtrail moves East - Wind blows SouthWest

http://www.youtube.com/embed/XfRFE1rQXD0

ΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

http://www.youtube.com/embed/4Y2NhPVzM1A

Danger In The Sky - The Chemtrail Phenomenon

http://www.youtube.com/embed/UdtLTyNOB0A

New World Order Plan to Kill 90% of the Worlds Population

http://www.youtube.com/embed/qdJ26mfzucQ

2 Oct.2010 Chemtrail Invasion over Greece

http://www.youtube.com/embed/zH2pK_5HokA

Chemtrails on the trail of our assassins

http://www.youtube.com/embed/qCL6zdq0_t4

Morgellons Video GRP.wmv

http://www.youtube.com/embed/VWBueYWLB6M

ChemTrails - Χημικές Γραμμές πάνω από την Θεσσαλονίκη 2009 - 08

http://www.youtube.com/embed/AwoAaWWOg-M

morgellons live on 40yr males face

http://www.youtube.com/embed/3VfCFWIT5M0

MORGELLONS S.O.S.

http://www.youtube.com/embed/r5mQ9AfZuXU

Hologram Concealing Highly Advanced Chem trail Dispenser ~ Creepy !

http://www.youtube.com/embed/PxnnRvYoxRY

chemtrails zoomed in

http://www.youtube.com/embed/AazEri2Yyfk

1-5 Ex-Government Employee talks about chemtrails.

http://www.youtube.com/embed/Dgf6lKDtz5Q

14 αεροπλάνα- Αεροψεκασμός Τρίπολη Αρκαδίας CHEMTRAILS GR-2012

http://www.youtube.com/watch?v=f1tXW14Xyp8

Chemtrail Diaries, Athens Greece , 30.4.2010 1343

http://www.youtube.com/embed/LLIBpDxDKBQ

Windowless Spray Planes Caught NYC 2009

http://www.youtube.com/embed/yWowhvuPHhs

Chemtrail Diaries, Athens Greece, 30.4.2010

http://www.youtube.com/embed/vK7Npoq5mvw

Chemtrail Diaries, Athens,Greece 30.4.2010

http://www.youtube.com/embed/vK7Npoq5mvw

THIS IS WHAT A CHEMTRAIL LOOKS LIKE!

http://www.youtube.com/embed/DqYG8ZvWqzo

Athens, Greece Chemtrails Zoomed in view of two-nozzle spray plane

http://www.youtube.com/embed/8dw2MBa2bzM

Chemtrail Diaries, 30.4.2010 13:50

http://www.youtube.com/embed/2yjHKuuTTjA

Chemtrails in greece 2010 ghost plane

http://www.youtube.com/embed/XIQ1MTd345U

Chemtrail Diaries, Athens Greece 30.4.2010

http://www.youtube.com/embed/vK7Npoq5mvw

Athens, Greece Chemtrails Four  two nozzle spray planes

http://www.youtube.com/embed/w19BiN5yPRI

End of days - Chemtrails

http://www.youtube.com/embed/AOiBKM0iPDw

SMART DUST KiLLS!!!!!!! PROOF TV.m4v

http://www.youtube.com/embed/WaxL04f6dPk

Nanobots replacing neurons

http://www.youtube.com/embed/R-2Xw-GNkUQ

Video Journey Into Nanotechnology

http://www.youtube.com/embed/5jqQxuVncmc

Chemtrails - Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας - Πάσχα 2010

http://www.youtube.com/watch?v=MiahyW6NcVU

Smart dust (Polvere intelligente) & Chemtrails

http://www.youtube.com/embed/2P4xd3kg-Ms

HAARP at work?

http://www.youtube.com/embed/2jV6Dhza2G0

CHEMTRAILS OVER PACIFIC OCEAN SEEN FROM SPACE !

http://www.youtube.com/embed/OhkSIKSKc9I

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - CHEMTRAILS (ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ)

http://www.youtube.com/embed/ajZZpd3l3kE

LAST CHANCE - Warnung uber New York

Πιλότος ψεκάζει και προειδοποιεί!!!

http://www.youtube.com/embed/5cOE3Rtg7aE

HAARP Engineering 'FRANKENSTORM' Hurricane Sandy - CAUGHT on SATELLITE and RADAR!!!

http://www.youtube.com/watch?v=o4P7Kr17RX8

HAARP-- What is HAARP IS HAARP Dangerous HAARP and Weather Control.flv

http://www.youtube.com/watch?v=xo-T_KvLNdQ

HAARP - Hidden Enemies with Weather Modification

http://www.youtube.com/watch?v=e6QYRpn3luc

The Military's Mystery Machine - Haarp Weather Modification Technology in Alaska

http://www.youtube.com/watch?v=jcmMtUb0mh8

HAARP Vortex Weapon used in the 02/29/2012 Storm and the 03/2/2012 Storm

http://www.youtube.com/watch?v=nmf_rYRpHT0

HAARP IN ACTION!! WEIRD MAN MADE SCALAR SKY! WAVE CLOUDS!

http://www.youtube.com/watch?v=UjkakKP1btk

Don't believe in chemtrails? Watch this!Watch the sky!Heads Up!

http://www.youtube.com/watch?v=ZL_nkKFXCGE

Χημικοί αεροψεκασμοί θανάτου στην Κόρινθο

http://www.youtube.com/watch?v=2Sr26rdYB9Y

Germany Chemtrails Time Lapse Video (SPIEGEL TV)

http://youtu.be/xKYkZIy6OK8

Δεν ψεκάζουν σταματήστε να ενοχλείτε...

http://youtu.be/Aa_zslg4zxQ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

http://www.youtube.com/embed/xzpVJo6AF5E

Boeing 707 Military Tanker Jet Plane Crashes at Naval Air Base in California (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)
http://www.youtube.com/watch?v=pIwPOSQiY_8&feature=share&list=PL6146A609073B69EA
Boeing 707 Military Tanker Jet Plane Crashes  (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)
http://youtu.be/pIwPOSQiY_8
Boeing 707 Military Tanker Plane Crashes In... - No Comment (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)
http://youtu.be/3tyBVnvFq4Y
The Great Culling Official Air Trailer (χωρίς μετάφραση - ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=79llvyjAqzE
200 Million Tons of Aluminum Aerosol Chemtrail Poisoning All Life! Scientific Proof (χωρίς μετάφραση)
http://youtu.be/RiGQq4o_rbI
Chemtrails_  90 Minute Interview -- Bill Gallagher -- The Edge (χωρίς μετάφραση)
http://youtu.be/LYnxvAwSoSE
From Chemtrails to Pseudo-Life_ The Dark Agenda of Synthetic Biology (χωρίς μετάφραση - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΩΝ!!!)
http://youtu.be/pzW5Kb8u0Og
Projekt Cloverleaf - Chemtrails and their Purpose (χωρίς μετάφραση)
http://youtu.be/ZK8rZtWQrcc
Skull - Cry Die (ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ - ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...)
http://youtu.be/2YiHxQcc1tM
The Chemtrails Song (...τραγουδά ένας πατέρας...)
http://youtu.be/vh_CZ7SFoPg
Retrospek - Chem Trails (Official Music Video)
http://youtu.be/7s-pnyCVmyk
Chemtrails They Live, We Sleep (σατυρικό)
http://youtu.be/joBsU_W6KGA
Chemtrails song by Gianluca Zanna (ροκ)
http://youtu.be/xFupvgP6Dog
Chemtrail Song - From 'Their' Point of View (απλός άνθρωπος...)
http://youtu.be/sOcfiDhESjs
(the chemtrail song) A PLANE TRAIL OF DEADLY DECEPTION by trillion feat. Lewka
http://youtu.be/5--Iq4FPyGU
ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ _ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ _ CHEMTRAILS (ALTER-ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ...ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!)
http://youtu.be/UXxuRzHl8KM
CHEMTRAiLS_ MORGELLONS KiLLS!!!!!!! MUST SEE!!!!!!! 100% TV MEDiA PROOF (Τα κανάλια στο εξωτερικό φωνάζουν...)
http://youtu.be/dyjrzgHsASo
IGNORANCE IS BLISS  CHEMTRAILS_HAARP SONG! (με κάθε τρόπο προειδοποιούν...)
http://youtu.be/ZmLOaCHrK3w
Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ)
http://youtu.be/r7Fp-3pQanc

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ;;;

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»

Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...
Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣΔείτε παλιές ελληνικές ταινίες, που σαν αναχωρούσαν τα αεροπλάνα δεν αφήναν ίχνος καυσαερίων. Την δεκαετία του 60, 50 ...! Τώρα με τεχνολογία του 2012 γιατί να αφήνουν;;;
Πείτε στα παιδιά σας τι θα έπρεπε να βλέπουν, προσπαθούν να γίνουν βίωμα οι αεροψεκασμοί μας... τα μάτια της επόμενης γενιάς δεν πρέπει να ξεχάσουν ότι ο ουρανός δεν είναι λευκός, σαν γάλα, αλλά καθαρός και μπλε!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!
Η επιστήμη της κλιματικής αλλαγής, η γεωμηχανική και ότι άλλο έχουν στο μυαλό τους, να το κάνουν στα δικά τους κεφάλια!!!

Η κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα (Chemtrails)ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - CHEMTRAILS:

Δείτε τι λένε πολιτικοί και επιστήμονες για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα και στον κόσμο. Η γενοκτονία της εποχής μας:

ΕΔΩΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- Σταματήστε να ψεκάζετε!
...APOCALYPSE - Toxic Skies in Tripoli...Δίλημμα ζωής:
Θέλετε ο Θεός σας, ο Αλάχ, ο Μωάμεθ, ο Βούδας κλπ να μας προσφέρει τον καιρό ή το Υπουργειό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με τους θανατηφόρους αεροψεκασμούς τους;

Life dilemma:
Do you want your God, Allah, Muhammad, Buddha etc. to offer us the weather or the Enviromental Ministry and Climate's Change, with deadly sprays (chemtrails) to control the skies?

Και καυσαέρια να είναι και πάλι καταλήγουν στα πνευμόνια, των γονιών και παιδιών μας!!!
Ποιος επιτέλους θα φωνάξει;;;;
Δεν έχει πολιτική ή θρησκευτική χροιά το άρθρο μας!!! Ζητάμε επίσημα το Κίνημα των Αεροψεκασμών, να υποδείξει σε επίσημους κυβερνητικούς φορείς αεροπλάνα και να ελεγχθούν, ώστε να αποδειχθεί τι συμβαίνει!

Το άρθρο απευθύνεται (ξαναλέμε) σε Δήμαρχο, Εισαγγελέα, Πολεμική Αεροπορία, Βουλευτές της χώρας μας και οποιονδήποτε μπορεί να μας δώσει μία απάντηση ή να πολεμήσει μαζί μας...

Όποιος είναι γιος κάποιων γονιών και γονιός κάποιων παιδιών, που θέλει να προστατεύσει... ας ψάξει στον ουρανό του, στο διαδίκτυο και ας γίνει φίλος του ιστολογίου και του ανεπίσημου κινήματός μας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ;;;

Για δοκιμάστε το site: flightradar24.com σπίτι σας, μόλις δείτε να ψεκάζει αεροπλάνο τον ουρανό σας, θα το δείτε "δηλωμένο" και στο επίσημο χάρτη των πτήσεων; Μάλλον όχι!!!
Άραγε πόση αλήθεια αντέχεις ακόμη;;; Πόσο θα σκύβεις το κεφάλι σου, εσύ και τα παιδιά σου ακόμη;

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση...

Αυτές οι λευκές γραμμές "πρέζας", κρύβουν μεγάλα συμφέροντα και θέλουν "γεμάτα" παντελόνια... για να τιμωρηθούν, ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ή ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ, να δούμε αν είναι "καυσαέρια" που διαδίδουν...

Γιατί ο Τατούλης, ο Λυκουρέζος και κάθε βουλευτής στην Αρκαδία μας, στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα μας, δεν μιλά...;
Τι σχέση έχει το ΔΝΤ με τους αεροψεκασμούς;
Πρέπει να ψεκάζει ένα κράτος τους πολίτες του, για να δανειστεί;

Ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε πει: «Τα δάνεια που χορηγούν το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, να δίνονται με τον όρο, οι χώρες που τα λαμβάνουν, να ακολουθούν πολιτικές, που θα μειώνουν τον πληθυσμό τους…»
Τυχαίο;

Ποιοι κυβερνούν ποιοι ψεκάζουν και γιατί - Ντοκουμέντα για σκέψη:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html

Οι πάγοι λιώνουν, όπως τα φύλλα πέφτουν το φθινόπωρο και σχηματίζονται νέοι το χειμώνα. Ένα φυσιολογικό φαινόμενο, που όμως δεν «πουλά» στην τηλεόραση και πλέον όποιος εναντιώνεται σε αυτή την προπαγάνδα και στους «σωτήριους» αεροψεκασμούς, θεωρείται αιρετικός και ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ! (Δείτε που το λεέι ο Patrick Moore, συνιδρυτής της Greenpeace, στο βίντεο που ακολουθεί!!!). Αυτή η κουβέντα δεν χρήζει εισαγγελική παρέμβαση;

Δείτε και θα καταλάβετε πολλά πράγματα:

Το Φαινομενο Του Θερμοκηπιου... Μια Μεγαλη Απατη:Άραγε πόσο μεγάλοι είναι αυτοί οι επιστήμονες, ώστε οι πολιτικοί μας να μασάνε τα λόγια τους;

ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Ξαναλέμε, για όσους, αντί να λύσουν το πρόβλημα των αεροψεκασμών, ίσως θελήσουν να μηνύσουν όσους το αναδεικνύουν, ότι τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από κάποιο κρατικό φορέα. Τα 200 και παραπάνω βίντεο που βρήκαμε και μαζί με άλλα έγγραφα και φωτογραφίες, του κόσμου και δικά μας, ίσως είναι απλά «καυσαέρια» και άσκοπα διαμαρτυρόμαστε… Αυτό θέλουμε να μας πει κάποιος!!! Για αυτό και φωνάζουμε όλοι μας!!! Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, όσο ακόμη υπάρχουν αυτά τα ιστολόγια... και πολύ φοβόμαστε, ότι κάποια μέρα κάποιος, θα πατήσει ένα κουμπί και θα τα σβήσει όλα…

Υπογράψτε εδώ για να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για τους ψεκασμούς αεροσκαφών.

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία: http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.


http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

http://aromapanagias.blogspot.com

http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com


2 σχόλια:

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.