Translate

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνοθέτησαν ΨΕΥΤΙΚΑ τρομοκρατικά χτυπήματα σε Λονδίνο και Βοστόνη...


Όπως είπε ο Μαρκ Τουέιν: « Ένα ψέμα μπορεί να έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, προτού καν η αλήθεια ξεκινήσει το ίδιο ταξίδι». Μήπως όμως το είπε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Τζέιμς Κάλαχαν ή ο Τέρι Πράτσετ;
Το Δίκτυο παραμένει αναποφάσιστο. Φαίνεται ότι όλοι τους έχουν παραφράσει μια παλιά παροιμία για το ψέμα και την αλήθεια, αλλά αναλόγως με τις διαφορετικές διαδικτυακές πηγές, ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει τη δική του ιντερνετική αλήθεια…

Απίστευτο... σκηνοθέτησαν ψεύτικα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Λονδίνο και Βοστόνη... και ίσως το κάνουν και αλλού…
Έχουν σχέδιο οι αλήτες...
Δεν υπολογίζουν τίποτε… και οι ζωές κάποιων τυχόν αληθινών θυμάτων, θεωρούνται για αυτούς δικαιολογημένες απώλειες, για την εφαρμογή του σχεδίου τους!

Για δείτε τι -μόνο τυχαία- δεν ζούμε σε αυτή την εποχή... και ποιος ξέρει γιατί πασχίζουν να τρομάξουν τον κόσμο οι "νεοτεξικοί ηλίθιοι"...

Παιχνίδι με κάρτες με όνομα «ILLUMINATI» απεικονίζει πολλές καταστροφές που γίνανε και θα γίνουν, ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ!!!

Όλα τα έχουν σχεδιάσει...


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ:

(http://youtu.be/3eMnKDZ6csM)


Ολοι γνωρίζουμε την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ , NSA (Νational Security Agency) . Μια υπηρεσία που η φήμη της είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν κάθε εβδομάδα το Χόλυγουντ παράγει και μια ταινία βασισμένη στη δράση της. Ασχολείται με την Εθνική ασφάλεια της χώρας και διαθέτει χιλιάδες εκπαιδευμένους πράκτορες.
Κύριος στόχος της είναι να προστατεύει τα συστήματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο να παρέχει σε τρίτες χώρες άκρως απόρρητες πληροφορίες ασφαλείας.
Το μότο της υπηρεσίας είναι εδώ και χρόνια: Defending our nation. Securing the future! (Υπερασπιζόμαστε το Εθνος μας. Ασφαλίζουμε το μέλλον!) Κάτι σαν τους ILLUMINATI δηλαδή, τους «Πεφωτισμένους» !
Είπα ILLUMINATI ε; Γράφοντας τη λέξη ανάποδα, σχηματίζεται η λέξη ITANIMULLI .
Αν λοιπόν τώρα, πάτε σε έναν browser και γράψτε τη λέξη illuminati ανάποδα συνοδευόμενη από την επέκταση .com Δηλαδή: WWW.ITANIMULLI.COM
Θα λάβετε μια τεράστια έκπληξη αφού στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η επίσημη ιστοσελίδα της NSA κάτω από την επέκταση .gov (κυβερνητικό)
Περίεργος που είναι ο κόσμος, ε;
(Πηγή: http://www.fimes.gr)

Ο Διάολος και η Κόλαση όμως τους περιμένει...

Δείτε καρέ-καρέ όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.
Mία απίστευτη ανάλυση κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία η  σκηνή της δολοφονίας στο Λονδίνο, ήταν ψεύτικη και σκηνοθετημένη, με τα λάθη της σκηνοθεσίας να αποκαλύπτουν την απάτη!


Τι έγινε εν ολίγης στο Λονδίνο;
Δυο "φανατικοί "έσφαξαν" έναν δυτικό, με σκοπό να δηλώσουν τον ιερό πόλεμο τους.
Δείτε γιατί θέλουν να υποκινήσουν θρησκευόμενες μάζες και να δημιουργήσουν θρησκευτικές διαμάχες και σύγχυση σε λαούς, πέραν του οικονομικού πολέμου, που δεχόμαστε και εμείς, μεταξύ άλλων χωρών…

Ένας "περαστικός" τράβηξε με την κάμερα το γεγονός και πήρε μέχρι και συνέντευξη, σε έναν από τους δράστες, που ακόμα κρατά το μαχαίρι με τα αίματα!

Πάμε με την σειρά λοιπόν .... ένας άγνωστος που πηγαίνει για συνέντευξη εργασίας με το λεωφορείο, καταφέρνει να πάρει αυτός τελικά συνέντευξη στον δολοφόνο, σε ένα γεγονός που έπαιξε σε όλο τον κόσμο . Ταυτόχρονα όλο το υλικό από το βίντεο είναι εξαφανισμένο και το μόνο που παίζει παγκόσμια, είναι το κομμάτι που δίνουν τα ΜΜΕ!


Κανονικά σε ένα δικτυωμένο κόσμο, θα έπρεπε να έχει «βρομίσει» όλο το ίντερνετ, με διάφορες σκηνές (όπως έγινε στην τρομοκρατική ενέργεια στη Βοστόνη) από το όλο σκηνικό, μιας και μέσα σε λεωφορείο υπάρχει μόνο ένας επιβάτης.

Αλλά δυστυχώς, ενώ ο άγνωστος επιβάτης του λεωφορείου καταγράφει, δεν καταγράφει κανένας άλλος τίποτα και το μόνο που έχουμε σαν στοιχείο, είναι αυτή η μοναδική βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου άγνωστου τύπου!

Η ανάλυση συνεχίζει με τα περίεργα: 
H γυναίκα με το καλάθι από ψώνια, που χαλαρά περνάει δίπλα, από ένα στυγνό δολοφόνο, με ματωμένο μαχαίρι, που πριν από λίγο, έσφαζε ένα άνθρωπο…!

Στο ραδιόφωνο του Λονδίνου, το LBC 97.3, έσκασε μάρτυρας που έδωσε μόνο το όνομα Τζέιμς και δήλωσε ότι είδε δυο ανθρώπους, να είναι ξαπλωμένοι δίπλα στον "νεκρό".
"Στην αρχή νόμιζα ότι οι δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πεσμένο άνθρωπο, άλλα μετά από λίγο είδα κομμάτια κρέας, σαν από κρεοπωλείο....τον έκαναν κομμάτια κανονικά" ....είπε ο Τζέιμς!!!


Άρα εδώ πρέπει να δεχτούμε, ότι δυο άγνωστοι πλησίασαν ένα άλλον άγνωστο, στην μέση του δρόμου και κατάφεραν να τον "σφάξουν" στην κυριολεξία... δηλαδή να του κόψουν τον λαιμό και μάλιστα σε σημείο που "μάρτυρας" να δει κομμάτια σαν από κρεοπωλείο!

Αλλά από την άλλη ...σε όλο το κινηματογραφικό σκηνικό ...το ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ !!...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ?....
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ?.....

Μετά από την σφαγή, οι δυο δολοφόνοι κουνούσαν τα χέρια, με τα μαχαίρια και έχοντας και ένα πιστόλι και έλεγαν στους περαστικούς… Να τους τραβήξουν φωτογραφίες!

Δείτε και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου με όσα "περίεργα" συνέβησαν…

Το διαβάσαμε από το: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Σκηνοθετημένη η δολοφονία στο Λονδίνο;»
http://thesecretrealtruth.blogspot.com και δεν είναι η μόνη πηγή!

Και έχουμε και άλλη προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινής γνώμης…

Η ΤΑΙΝΙΑ ..."ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ, είναι η δεύτερη για φέτος ταινία της Ατζέντας 21(;), για βραβείο...(;)

Οι δράστες ηθοποιοί είχαν ψεύτικους τραυματισμούς.


Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βοηθούσε τα θύματα του βομβαρδισμού του μαραθωνίου της Βοστόνης(!)

Οπότε, γιατί να μην κατεύθυνε και αυτόν τον βομβαρδισμό, απάτη του μαραθωνίου της Βοστόνης;


ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

Οι δράστες ηθοποιοί είχαν ψεύτικους τραυματισμούς.
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βοηθούσε τα θύματα του βομβαρδισμού του μαραθωνίου της Βοστόνης.


ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!

Η δήθεν αποθανούσα δασκάλα στο Δημοτικό σχολείο Σάντι Χούκ, επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση, πάλι ως θύμα στο βομβαρδισμό του μαραθωνίου της Βοστόνης;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

The movie, Boston Marathon Bombing directed and starred by STEVEN SPIELBERG?

(http://youtu.be/llSXTFcZZP8)Boston Marathon ALL FAKE INJURIES Part II

(http://youtu.be/qdn2aCIOeFM)Boston Marathon **ALL FAKE INJURIES** Part IV

(http://youtu.be/B0GRg0Nl6bc)Και σχολιάζει εύλογα κάποιος ανώνυμος αναγνώστης...:

ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ , ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ… ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ(!)

Ναι υπάρχει σκεπτόμενος λαός και αυτό είναι το εμπόδιο για αυτούς, που όλα τα έχουν σχεδιάσει και θέλουν να γίνουν και γρήγορα, επί των ημερών τους...

Ειδικά στην Βοστόνη οι ηλίθιοι φέρανε και ανάπηρους πολέμου...!!!

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;;;

Δείτε: How Amputee actors help make Boston Marathon Bombing Drill look real?

(http://youtu.be/qNsnCVuE2C4)Τα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, αντλούν «νέα» από το διαδίκτυο, στο οποίο ιστολόγια και ιστοσελίδες, επαναλαμβάνουν «αλήθειες», που δύσκολα ανιχνεύεται η πραγματική πηγή τους. Και έτσι επικρατεί το χάος, το ψέμα γίνεται είδηση και φθάνει μέχρι και στους κυβερνώντες να παίρνουν θέσεις και να εκμεταλλεύονται καταστάσεις… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ!

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΩ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΗΡΘΕ!!!
Διαβάστε να δείτε τι γράφουν οι Πατέρες μας…


Το σχέδιο "PROJECT BLUE BEAM" και άλλα πρέπει να μπούνε σε εφαρμογή...
Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο, για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό, παρουσιάζοντας ένα ολόγραμμα (ψάξτε στο διαδίκτυο) και με την ταυτόχρονη τρομάρα που θα έχει ο κόσμος, από τρομοκράτες αλλά και εξωγήινους (πήγαμε να τους ξεχάσουμε...), θα υποκύψουν όλοι σε μία παγκόσμια θρησκεία και διακυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των απειλών!!!

(http://youtu.be/IZHG5YAvIIw)Αλήθεια υπάρχουν εξωγήινοι;
Πως θα σας ερχόντανε αν ακούγατε τον Σαμαρά να λέει ότι μάλιστα δύο Ε.Τ. συνεργάζονται με την τρικομματική κυβέρνηση;

Για δείτε κάποιον άλλον σοβαρό πρωθυπουργό να ξεστομίζει...

(http://youtu.be/xF9taUXdij8)Ή δείτε το άρθρο: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Πρωθυπουργός του Καναδά λέει πως τα UFO υπάρχουν και συνεργάζονται μαζί τους... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...»:

http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.gr/2013/05/ufo.html

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε, ότι ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια;
Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.


Κάντε την δική σας έρευνα, για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται, για να ελευθερωθεί ο νους σας, από τον συμβατικό τρόπο σκέψης, που μας έχουν διδάξει.
Κατακτήστε τον νου σας.

Ιωάν. 16:13
«Όταν δε έλθη εκείνος, το Πνεύμα της αληθείας, θέλει σας οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν• διότι δεν θέλει λαλήσει αφ' εαυτού, αλλ' όσα αν ακούση θέλει λαλήσει, και θέλει σας αναγγείλει τα μέλλοντα...»

Πηγή: http://www.releasegreece.com και δεν είναι η μόνη πηγή…

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Μόλις δείτε έναν φτωχό να ψάχνει τα σκουπίδια, δώστε του 5-10 ευρώ και μην το πείτε πουθενά... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ... Όλοι έχουμε από αυτήν... απλά μερικοί την έχουμε πλακώσει... ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ... ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΑΜΟΛΥΝΤΗ.

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.