Translate

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΨΕΚΑΖΕΙ... ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ


Οι δυνάμεις που λαμβάνουν μέρος κατά την διεκπεραίωση όλων των μοριακών κινήσεων εντός των κυττάρων, διαπερνούν την κυτταρική μεμβράνη. Όταν η διαφορά δυναμικού του ηλεκτροστατικού φορτίου μεταβάλλεται (αυτό οφείλεται στη μεταβολή της υγιούς κατάστασης της κυτταρικής μεμβράνης), έχουμε ως επακόλουθο την «καρκινογένεση». Το κύτταρο χρησιμοποιεί τις τέσσερις δυνάμεις της Φύσης (βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητικές, ισχυρές και ισχνές ατομικές δυνάμεις) και η ακολουθία-εφαρμογή αυτών των δυνάμεων είναι πολύ συγκεκριμένη, όσον αφορά τον άνθρωπο.Η ταλάντωση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γήινης σφαίρας (7,3hertz) παρέχει την συγκεκριμένη ροή ενέργειας που διέπει τις ενδοκυτταρικές ανασυνθέσεις. Είναι γνωστό ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από τρισεκατομμύρια κύτταρα και σχεδόν αμέτρητες ενεργειακές μεταβολές. Έτσι μια πλήρης εικόνα όλων των αλλαγών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν όμως γνωρίζουμε την ορθή ροή των κινήσεων, μπορούμε να έχουμε τις απαντήσεις.


Εν κατακλείδι, οτιδήποτε μεταβάλει τη ροή των ενεργειακών δεδομένων εντός ζώντων οργανισμών είναι και ορίζεται ως αιτία της καρκινογένεσης.


Το θέμα του καρκίνου με τις διαστάσεις που έχει πάρει παγκόσμια δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μονομερώς από μια χώρα. Η Ελλάδα όμως με τον φυσικό της πλούτο (έδαφος, χλωρίδα, πανίδα) μπορεί να συμβάλει στην παραγωγή φυσικών αντικαρκινικών σκευασμάτων με παγκόσμια ανταπόκριση. Γνωρίζουμε ήδη ότι αμερικανικές εταιρίες έχουν παρασκευάσει από τα φύλλα της ελαίας φάρμακα κατά του καρκίνου. Δεν μπορεί πλέον η πολιτεία να μένει απαθές έρμαιο ιδιωτικών συμφερόντων φαρμακευτικών εταιριών και ιατρικού κατεστημένου.

Πηγές:
Dr. Peter J. D’ Adamo «4 ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 4 ΔΙΑΙΤΕΣ»
Illustrated World of Science Encyclopedia
http://www.curezone.com
http://zenithmag.wordpress.com


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΣ:

Προκειμένου να δημιουργηθούν οι σεισμοί και οι τυφώνες, η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πιο αγώγιμη για την ηλεκτρική ενέργεια ώστε οι διάφορες εγκαταστάσεις όπως το HAARP να μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους.
Για τον λόγο αυτό, με τους αεροψεκασμούς ρίχνουν βάριο και αλουμίνιο (ανάμεσα σε πολλά άλλα) προκειμένου να κάνουν τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πιο αγώγιμα. H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή επί το ελληνικότερον, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας.


Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα κεραιών (τελευταία και στην Κύπρο μας), το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.


Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα H.A.A.R.P. και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.

ΠΗΓΗ:
Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org/wiki/Haarp) – διαδίκτυο (υπάρχουν επίσημες ιστοσελίδες για το H.A.A.R.P.)(!) όπως:
http://www.haarp.alaska.edu/
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=62.39%C2%B0+N,+145.15%C2%B0+W&ll=62.389972,-145.149994&spn=0.036835,0.171661&t=k
http://www.haarp.net/
κλπ


Μήπως διακρίνατε καμία σχέση του H.A.A.R.P. με την ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΗΣΗ;

Κεραίες HAARP βρίσκονται παντού στον κόσμο, μέχρι και την Κύπρο... είναι σαν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας... αλλά πιο ισχυρής ακτινοβολίας... Και αν κάποιοι νομίζουν ότι δεν μας ψεκάζουν, δεν εφαρμόζουν ηλεκτρομαγνητική ισχυρή ακτινοβολία σε όλο τον πλανήτη, στην ατμόσφαιρα, μέχρι το υπέδαφος και απλά θεωρούν φυσιολογικό, να τους πονά το κεφάλι, από τα 20 τους χρόνια... δείτε...


Και αν απλά υπαρκτά γεγονότα, γνώσεις και μικρές αλήθειες, δεν συμπληρώνουν ένα τρομερό (αναπόδεικτο ακόμη…) παζλ πληροφορίας, δείτε από επίσημα χείλια πολιτικών και αυτό:

Ο προσφάτως εκλιπών ηγέτης της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, είχε αναρωτηθεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2011 αν οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει έναν τρόπο για να σπέρνουν τον καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής.

Η διάγνωση της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ, ότι πάσχει από την επάρατη νόσο ήταν που πυροδότησε το σενάριο για μυστική αμερικανική τεχνολογία που μεταδίδει τον καρκίνο στους λατινοαμερικάνους ηγέτες, με τη λίστα των πληγέντων από τη νόσο προέδρων να είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Ο Τσάβες έσπευσε πάντως να τονίσει ότι δεν προβαίνει σε κατηγορίες ή αποκαλύψεις, απλώς σκέφτεται φωναχτά, με τη συλλογιστική του να διαμορφώνεται ως εξής: «Θα ήταν τόσο περίεργο αν έχουν αναπτύξει (οι ΗΠΑ) την τεχνολογία για να προκαλούν καρκίνο και κανείς δεν το γνώριζε αυτό εδώ και 50 χρόνια;», διερωτήθηκε ο Τσάβες σε ομιλία του σε στρατιωτική βάση, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας χαρακτήρισε «πολύ, πολύ, πολύ παράξενο» το γεγονός των αυξημένων κρουσμάτων καρκινοπάθειας στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής, το οποίο «δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί, να εκλογικευτεί, ακόμα και με τους νόμους των πιθανοτήτων».

Ποιους όμως είχε στο μυαλό του ο Τσάβες όταν υπαινίχθηκε αμερικανική παρεμβολή στην υγεία των αριστερών ηγετών της Νότιας Αμερικής;

Προφανώς τον εαυτό του, τη Φερνάντεζ της Αργεντινής, τον Φερνάντο Λούγο της Παραγουάης, την Ντίλμα Ρούσεφ της Βραζιλίας καθώς και τον προκάτοχό της στην προεδρία της χώρας Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, όλοι εκ των οποίων είχαν διαγνωστεί πρόσφατα με καρκίνο. Και όλοι είναι (ή ήταν) αριστεροί!

Ο Τσάβες, που ήταν μια από τις δυνατότερες φωνές κριτικής στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, την «αυτοκρατορία των Γιάνκηδων», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσε, έσπευσε μεταξύ αστείου και σοβαρού να προειδοποιήσει τους υγιείς «κόκκινους» ηγέτες της Λατινικής Αμερικής, περιλαμβανομένου του καλού του συμμάχου, Έβο Μοράλες της Βολιβίας (αναφέρθηκε φυσικά και στον Ράφαελ Κορία του Εκουαδόρ): «Πρέπει να προστατεύσουμε καλά τον Έβο. Πρόσεχε, Έβο!».

Η προειδοποίηση του Κάστρο…

Ο Τσάβες θα έριχνε περισσότερο λάδι στη συνωμοσιολογική φωτιά όταν επικαλέστηκε τον ηγέτη της Κούβας και τις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους: «Ο Φιντέλ πάντα μου έλεγε: “Τσάβες, πρόσεχε. Αυτοί οι άνθρωποι (οι Αμερικανοί) έχουν αναπτύξει τεχνολογία. Είσαι πολύ απρόσεχτος. Πρόσεχε τι τρως, τι σου σερβίρουν να φας ... μια μικρή βελόνα και βάζουν στο σώμα σου κι εγώ δεν ξέρω τι”».

Το «δεδικασμένο» της Ιστορίας…

Για τον Ούγκο Τσάβες, το αλλόκοτο γεγονός του καρκίνου που θερίζει τους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής ήταν θέμα άξιο έρευνας.

Παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε στοιχεία ή αποδείξεις, ο εκλιπών ηγέτης υπαινίχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν απίθανο, υπενθυμίζοντας το περιστατικό με τους Αμερικανούς γιατρούς που προσέβαλαν με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (σύφιλη) 2.500 κατοίκους της Γουατεμάλας στη δεκαετία του 1940, γεγονός που αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.

Ο Μαντούρο έτοιμος να ερευνήσει τη «δολοφονία» του Τσάβες…

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Βενεζουέλας και στενός συνεργάτης του Τσάβες, Νίκολας Μαντούρο, φαίνεται πεπεισμένος ότι ο θάνατος του λατινοαμερικάνου ηγέτη χρήζει έρευνας.

Υποσχέθηκε σε τηλεοπτική εμφάνιση ότι μια «επιστημονική επιτροπή» θα διερευνήσει τον χαμό του Τσάβες αλλά και την πιθανότητα οι «ιστορικοί εχθροί» του να έχουν συμβάλει στην ασθένειά του. Περιττό να τονιστεί ότι οι «ιστορικοί εχθροί» ερμηνεύονται γενικώς ως αναφορά στις ΗΠΑ.

«Έχουν υπάρξει ιστορικές περιπτώσεις, πάρα πολλές ιστορικές περιπτώσεις, τέτοιων μυστικών δολοφονιών», δήλωσε ο Μαντούρο, επικαλούμενος τα σκοτεινά σενάρια γύρω από τον θάνατο του παλαιστίνιου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ.

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία, θα έρθει η στιγμή στην Ιστορία που θα μπορέσουμε να συστήσουμε μια επιστημονική επιτροπή, η οποία θα αποκαλύψει πως ο διοικητής Τσάβες είχε υποστεί επίθεση [από τους εχθρούς του] με αυτή τη νόσο. Οι ιστορικοί εχθροί της πατρίδας μας βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα για να πλήξουν την υγεία του», κατέληξε ο Μαντούρο.

Η Eva Golinger συμφωνεί…

Οι ισχυρισμοί του Μαντούρο βρήκαν απρόσμενη επίρρωση από την επιφανή δικηγόρο και αναλύτρια της Βενεζουέλας Eva Golinger, η οποία σε συνέντευξή της στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη δολοφονία του Τσάβες.

«Υπάρχουν αποδείξεις ότι 70 χρόνια πριν προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον κουβανό πρόεδρο Φιντέλ Κάστρο με ακτινοβολία, ανάμεσα σε άλλες μεθόδους. Φανταστείτε μόνο την ικανότητα των όπλων που κατέχουν σήμερα οι ΗΠΑ», τόνισε με νόημα η δικηγόρος...

Η διάψευση των ΗΠΑ…

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες του Μαντούρο και τους παλιότερους υπαινιγμούς του Τσάβες.

«Ο ισχυρισμός ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στην ασθένεια του προέδρου Τσάβες είναι παράλογος και τον διαψεύδουμε κατηγορηματικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου, Patrick Ventrell.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες έχασε χθες τη μάχη με τη ζωή, έπειτα από διετή πάλη με την επάρατη νόσο, ολοκληρώνοντας απρόοπτα τη 14χρονη παραμονή του στο τιμόνι της χώρας...

Τον φάγανε και αυτόν οι Αμερικάνοι προκαλώντας του καρκίνο, με τα αναπτυγμένα βιολογικά-χημικά όπλα που διαθέτουν, όπως ραδιενεργές ουσίες στρόντιο, πολώνιο, ακτινοβολίες κλπ. Κάπως έτσι πέθαναν ο Αραφάτ, ο Χριστόδουλος και ο Τάσος Παπαδόπουλος, όλοι όσοι πάνε κόντρα στα συμφέροντα της νέας τάξης... Και άλλοι ηγέτες της Λατινικής Αμερικής έχουν καρκίνο, όπως η Κίρχνερ, η γυναίκα αυτού που έδιωξε το ΔΝΤ τον οποίο πεθάνανε επίσης!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση, σχολιάζουν κάποιοι… στο διαδίκτυο ανώνυμα!!!

Θεωρίες συνωμοσίας, απόρρητη τεχνολογία;

Τα συμπεράσματα δικά σας μετά και το τέλος του άρθρου μας!

Δείτε πως "φαγώθηκε" η Αμερική να "φάει" τον Τσάβες:

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, θα δημιουργήσουν αναστάτωση σε όλες τις χώρες, μέσω σκηνοθετημένων τρομοκρατικών κτυπημάτων, πρόκλησης θρησκευτικών αντιπαραθέσεων και πολέμων, οικονομικών κρίσεων και μέσω ελέγχου του κλίματος, με αεροψεκασμούς και συστημάτων ακτινοβολίας H.A.A.R.P., θα προκαλέσουν τέτοιες καταστροφές, σεισμούς και ακραία φυσικά φαινόμενα, που επιτέλους θα ελέγξουν οικονομίες κρατών, που δεν φανταζόντουσαν!


Δεν κάνουμε λόγο για ψεκασμούς εντόμων, αλλά για ψεκασμούς σχεδόν καθημερινούς, πόλεων και ανθρώπων!!! Και οι λόγοι; Είναι πάρα πολλοί αν σκεφθείτε λιγάκι…

ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, βέβαια πάντα υπάρχει και δικαιολογία...!!!:

Boeing 707 Military Tanker Jet Plane Crashes at Naval Air Base in California (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...)

http://youtu.be/NFA4Oy_3ob8
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ... ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ...
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ... λένε κάποιοι και είναι και επιστήμονες...

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε τις παρακάτω διευθύνσεις να δείτε πως ψεκάζουν την Τριπολιτσά!!!

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΤΑΝΚΕΡ
http://www.youtube.com/watch?v=UMaXcbQGcJI
ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
http://youtu.be/Q3JQXmU4u40
Θα πεθάνει κόσμος και στη Τρίπολη
http://youtu.be/YOW0pYMLU9c
Θανατηφόρα Chemtrails και στην Τρίπολη.
http://www.youtube.com/watch?v=BjQxav_FHWs&feature=youtu.be
ΧΗΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=7C45-Xd0UgQ
GREECE TRIPOLIS ΑΡΚΑΔΙΑ CHEMTRAILS WAR 2012
http://www.youtube.com/watch?v=KSvD9eeKuDc
POS PSEKAZOUNE TIN TRIPOLI
http://youtu.be/n_OvG7JDZoE
APOCALYPSE - Toxic Skies in Tripoli
http://youtu.be/vHbSRWbTb2Y
Νυχτερινός αεροψεκασμός 27 αεροπλάνων Τρίπολης
http://youtu.be/jA-zj5-VBJ8
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
http://youtu.be/oXtBadQmdv0
Συνωστισμός σατανάδων chemtrails στον Αρκαδικό ουρανό
http://youtu.be/SW3gyp4lOwk
ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ CHEMTRAILS
http://youtu.be/CjJadJ5v5U8
ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
https://vimeo.com/60157534

Αλήθεια τυχαία ονομάζεται... Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής;;;
Πως βγάζουν το ψωμί τους εταιρείες κλιματικής αλλαγής, όπως η 3D sa General Aviation Applications, Skiathou 2, Thessaloniki ;;;
Δείτε: http://www.3dsa.gr/contact.html

Οι αεροψεκασμοί δεν αφορούν μόνο οικολόγους ή Χριστιανούς, αλλά όλους μας!!!
Το νερό που είναι κατά 60.000 φορές πιο περιεκτικό σε αλουμίνιο, από το επιτρεπτό όριο, όπως ήδη φωνάζουν, σε μερικές χώρες, το πίνουμε όλοι μας. Για αυτό ερευνήστε και ενοχλείστε!!!

"Explain this..."

Φοβερή απόδειξη - βίντεο για όσους μιλούν για υδρατμούς ή καυσαέρια... και κοροϊδεύουν τον κόσμο!
... Θα τα πούμε στα δικαστήρια, φωνάζει ο κόσμος... και μακάρι να αρκεστεί στην δικαιοσύνη... δείτε:

http://youtu.be/k7tV8GpSGsUΑυτό το άρθρο το φτιάξαμε ειδικά για όσους δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.
Δείτε το λοιπόν και μετά γελάτε μερικοί...
Άραγε πόση αλήθεια αντέχει ο καθένας μας;

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Αν κάποιοι πλουτίζουν από αυτούς τους ψεκασμούς, διότι αποφεύγουν αποζημιώσεις λόγω καταστροφών από χαλάζι κλπ, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο αγώγιμη για τις ασύρματες επικοινωνίες, διότι δημιουργούν προβλήματα υγείας έτοιμοι να τα λύσουν, διότι ελέγχουν το κλίμα με προέκταση τις οικονομίες περιοχών κλπ...
Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι! Εμείς; Τα παιδιά μας;

ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Όσο αστείο και αν ακούγεται, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ και εμείς γελάμε!!!

Γιατί ο Τατούλης, ο Λυκουρέζος, ο Κωνσταντόπουλος και κάθε βουλευτής στην Αρκαδία μας, στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα μας, δεν μιλούνε...;
Τι σχέση έχει το ΔΝΤ με τους αεροψεκασμούς;
Πρέπει να ψεκάζει ένα κράτος τους πολίτες του, για να δανειστεί;
Τι πολιτικές μείωσης πληθυσμών τους, εφαρμόζουν τα κράτη-δανειζόμενοι, πέραν της υπερφορολόγησης τριτέκνων κλπ και με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών;

Τυχαία λέτε να είπε ο Χένρυ Κίσινγκερ(;): «Τα δάνεια που χορηγούν το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, να δίνονται με τον όρο, οι χώρες που τα λαμβάνουν, να ακολουθούν πολιτικές, που θα μειώνουν τον πληθυσμό τους…»(;)

Ποιοι κυβερνούν ποιοι ψεκάζουν και γιατί - Ντοκουμέντα για σκέψη:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση... Πολλοί δε στις μέρες μας, που τους απασχολεί η αυριανή ημέρα, δεν νοιάζονται αν θα πεθάνουν από καρκίνο νωρίτερα… Είναι η εποχή μας τέτοια και η παρακμή μας…

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τα δικά σας αεροπλάνα, στον δικό σας ουρανό!
Όποια μέρα δείτε έστω ένα, θα δείτε πάρα πολλά πράγματα που δεν είχατε ξαναπροσέξει...

Για δοκιμάστε στο site: http://flightradar24.com σπίτι σας, μόλις δείτε να «ψεκάζει» αεροπλάνο τον ουρανό σας... Θα το δείτε "δηλωμένο" και στο επίσημο χάρτη των πτήσεων; Μάλλον όχι!!! Και βέβαια όχι, αφού δεν υποχρεούνται Νατοϊκά αεροπλάνα, να δηλώνουν το φορτίο τους, πόσο μάλιστα όταν αυτά συμμετέχουν σε απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα…

Άραγε πόση αλήθεια αντέχεις ακόμη;;; Πόσο θα σκύβεις το κεφάλι σου, εσύ και τα παιδιά σου ακόμη;

Και καυσαέρια να είναι και πάλι καταλήγουν στα πνευμόνια, των γονιών και παιδιών μας!!!
ΚΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...;
Ποιος επιτέλους θα φωνάξει;;;;

Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ για να διασκεδάσουμε την κατάντια της εποχής μας…):

http://youtu.be/r7Fp-3pQancΜη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;;
Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;

"Έχετε δει πόσοι αριστεροί ηγέτες, που εναντιώθηκαν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχουν πάθει καρκίνο και αν ποτέ πλανητάρχης, νόσησε από καρκίνο; "
(Ερώτηση κ.Καραντζαφέρη-«ΛΑΟΣ» σε δική του τηλεοπτική εκπομπή, στο κανάλι «ΑΡΤ»)

Έχετε δει ποτέ να βγαίνει στην παραγωγή το φάρμακο του Έιτζ ή του καρκίνου, όταν η μακροχρόνια θεραπεία ενός ασθενή επιφέρει πολύ περισσότερα κέρδη στις φαρμακοβιομηχανίες;
Έχετε δει να βγαίνουν στην παραγωγή αυτοκίνητα, που «καίνε» νερό ή αέρα, ενώ συνεχώς ανακοινώνονται ανακαλύψεις, από διάφορους επιστήμονες ή επιχειρηματίες, που μετά «εξαφανίζονται»…!

Καλά που ζείτε εσείς;

Καλούμε τον κόσμο να ενημερωθεί και ν' αντιδράσει -ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ- πριν είναι αργά.
Προτού η κορτιζόνη και τα χάπια για το άσθμα πάρουν μόνιμη θέση πλάι στο κομοδίνο.
Προτού τα παιδιά χαθούν πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες.
Προτού η φύση και το περιβάλλον πάθει ζημιές μη αναστρέψιμες.
Προτού ο εξυπνότερος από εμάς, ...δένει απλά μόνος του τα κορδόνια από τα παπούτσια του, όπως λένε κάποιοι ευαισθητοποιημένοι επιστήμονες, στο διαδίκτυο!

ΟΧΙ στον παγκόσμιο πόλεμο και κύρια στον μυστικό, που γίνεται μέσω καιρικών οπλικών συστημάτων. Τελευταία έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να περάσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, καταστρέφοντας σκόπιμα το περιβάλλον με στόχο έθνη και λαούς. Καταστρέφουν το κλίμα για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει. Πίσω από το σχέδιο αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Ατζέντα 21, τη μείωση κι έλεγχο πληθυσμού, τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...

"Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης" είπε ο Stephen Hawking.

Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα έπρεπε να υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μιας και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι, ή ακόμα περισσότερο θα έπρεπε να ερωτηθούν οι λαοί της γης, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ δεν μας ρωτάνε για άλλα και άλλα. Ψηφίζουμε μόνο για ασήμαντα δευτερεύοντα θέματα, ίσα- ίσα για να συντηρείται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Οι πραγματικές αποφάσεις παίρνονται ερήμην και αντίθετα στην θέληση του ‘κυρίαρχου λαού’. Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε λέγεται δημοκρατία αλλά δεν είναι. Είναι κάτι σαν την ψηφιακή ‘πραγματικότητα’, υπάρχει μόνο μέσα στην φαντασία των αδαών και ανυποψίαστων ανθρώπων.

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»

Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...
Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!

Υπάρχει Εισαγγελέας στην Ελλάδα, που θα αναλάβει να εξετάσει τα χιλιάδες βίντεο, φωτογραφίες και παράπονα, ντοκουμέντα αεροψεκασμών, από απλούς πολίτες;
Υπάρχει πατέρας παιδιών, που δεν θα κοιτάξει τον ουρανό και δεν θα ρωτήσει να μάθει, τι αναπνέει το παιδί του;
Τόσο υποτακτικοί γίναμε;
Τόσο καριερίστες είμαστε, που φοβόμαστε μην χάσουμε την ήσυχη ζωούλα μας, όση και αν αυτή μας την κάνανε;
Υπάρχει πολιτικός, που σαν πατέρας, θα πει στα παιδιά του, πως πάλεψε για την ζωή τους και αναζήτησε απαντήσεις;
Θα αφήσουμε τα αεροπλάνα να πετούνε και να "βρωμίζουν" ανενόχλητα τον αέρα μας, ενώ κυνηγούμε στα βουνά της Αρκαδίας με τα παιδιά μας, ενώ εκπαιδευόμαστε στα πεδία βολής του στρατού μας για την προάσπιση του αγαθού της ελευθερίας, ενώ μαθαίνουμε να πετούμε, ως νέοι αεροπόροι, αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας της Τρίπολης και μάθαμε να ζούμε την ανεξαρτησία μας, σε αυτούς του αιματοβαμμένους τόπους των προγόνων μας;…

Μόνιμη η "ομίχλη" στον ασπρουλιάρη ουρανό σας... που είναι το απέραντο έντονο γαλάζιο του Αιγαίου;

Και οι ιερείς μιλούν για την Αποκάλυψη - Την Τέταρτη Σάλπιγγα:
"...και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε, και επλήγη το τρίτον του ηλίου και το τρίτον της σελήνης, και το τρίτον των αστέρων, ίνα σκοτισθή το τρίτον αυτών, και το τρίτον αυτής μη φανή η ημέρα, και η νυξ ομοίως..."

Πρόσφατη δημοσιευμένη έρευνα επιστημόνων, μιλά για μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας, κατά 30%, σε περίπτωση(…) που χρησιμοποιηθεί αεροζόλ στην τροπόσφαιρα, για να σωθούν οι πάγοι… Κάποιοι επιστήμονες ακόμη ερευνούν και κάποιοι κάνουν πράξη, επιστημονικές ανακαλύψεις, χωρίς να εξετάσουν συνέπειες…

Πολλοί λένε πως στις μέρες μας, όποιος διαβάζει Προφητείες των Αγίων μας, είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα!!!
Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε... οι αλήθειες είναι διάσπαρτες στο διαδίκτυο και αρκεί να ξέρεις, να ενώσεις τα κομμάτια του σύγχρονου διαβολικού «παζλ»…

Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Για περισσότερα δείτε:
www.enouranois.gr)

(Αίτηση: Υπογράψτε εδώ για να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για τους ψεκασμούς αεροσκαφών, μπορείτε και ανώνυμα.)

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αληθεύουν, εμείς μάτια έχουμε και ελπίζουμε να ραντίζουν βιταμίνες...
Ενώνουμε κομμάτια πληροφοριών και αυτό που βγαίνει… μας τρομάζει!

Μέσα από τα άρθρα μας θέλουμε να πιέσουμε επίσημους φορείς, να εξετάσουν αυτές τις χημικές γραμμές... ΤΩΡΑ!!!
Είναι μία καλή αρχή!
Δεν είμαστε οικολόγοι! Είμαστε γονείς παιδιών! Είμαστε παιδιά γονέων!

Το τονίζουμε για όσους δεν κατάλαβαν, ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένους ψεκασμούς, πχ για τα κουνούπια σε χαμηλά ύψη ορισμένων περιοχών, αλλά για πανελλαδικούς, καθημερινούς, αμέτρητους αεροψεκασμούς, ελέγχου του ΚΛΙΜΑΤΟΣ και της Ελλάδας!!!

Για αυτό θα δείτε σε μόνιμη βάση, Χειμώνα ή Καλοκαίρι(!), να μιλούνε για περιορισμένη ορατότητα, ομίχλη ή κατά τόπους συννεφιά, στα δελτία καιρού, των καναλιών σας!  

Τόση δημοκρατία… είχαμε να ζήσουμε από την Χούντα! …λένε στο διαδίκτυο και τώρα στο βωμό του κέρδους, είναι η ίδια η ανθρώπινη ζωή!!!

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

Δεν είμαστε ρομαντικοί και βιντεοσκοπούμε τον ουρανό, ούτε οικολόγοι... ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.