Translate

Η εκπομπή του Γ. Τράγκα στο Σκάι για τους χημικούς αεροψεκασμούς


Χτες στην εκπομπή του Γ. Τράγκα "Ελεύθερος Σκοπευτής" στο Σκάι έγινε αναφορά στο καυτό θέμα το χημικών αεροψεκασμών.

Σε μεγάλη αντίθεση με εκείνη των 'Πρωταγωνιστών' του Σ. Θεοδωράκη, ο έμπειρος δημοσιογράφος Γ. Τράγκας επιχείρησε να κάνει μια παρουσίαση του θέματος με καλεσμένους που ασχολούνται χρόνια με το αντικείμενο και έχουν ακτιβιστική δράση και όχι με θεοσοφιστές, ψυχαναλυτές ή φιλοσόφους...

Στο πάνελ καλεσμένοι ήταν οι  κ.Κατσαρός, Χρ. Γούδης και Γρηγόρης Μαλτέζος καθώς και δυο μέλη της Ομάδας Δράσης Αττικής, Βασιλης Σιγάλας και Στέφανος Γαλανός.

Η συντάκτρια της AllNewz βγήκε μέσω skype και παρόλες τις... παρεμβολές, τόσο του κ. Τράγκα όσο και τις τεχνικές πρόλαβε να θέσει την κάπως πιο σκληρή εικόνα των ψεκασμών που είναι η συμβολή τους στα οπλικά συστήματα όπως είναι το χααρπ.

Βέβαια κι ένα τέτοιο θέμα δεν εξαντλείται σε μια μόνο εκπομπή αλλά η αρχή έγινε και ήταν πρώτη φορά που ένα μεγάλο και 'συστημικό' κανάλι. ανέδειξε αυτό το θέμα. Μια ακόμα παρουσίαση είχε γίνει πριν 18 μήνες στο Κόντρα -όταν αυτό ακόμα ΗΤΑΝ κάπως 'κόντρα'- στην εκπομπή 'Επανάσταση' του Θωμά Παπατόλη, και η οποία μετά από 2-3 επεισόδια... έκλεισε!

Δείτε το βίντεο της χθεσινής εκπομπής στο Σκάι:

Αεροψεκασμοί Τράγκας 9/6/2013
(http://youtu.be/JQax25FALGA) Μιας κα λοιπόν εδώ απουσιάζουν οι ηχητικές παρεμβολές, ας συμπληρώσουμε εδώ το υλικό που είχαμε ετοιμάσει...

Καταρχάς η αναφορά στον Μπρεζίνσκι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη ( κι εμείς εδώ δεν έχουμε και κοντρόλ στο αυτί μας...) είναι πάνω στο σύγγραμα BETWEEN TWO AGES America's Role in the Technetronic Era μιλάει για όλη εκείνη την τεχνολογική 'επανάσταση' και όχι μόνο. Είναι κάποιες βάσεις της Νέας Εποχής και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και τι ρόλο θα παίξει η αμερική σε αυτή ΚΑΙ μέσω της τεχνολογίας.
Για το χααρπ που δεν μας άφησε να μιλήσουμε (τζιζ λέξη και κάθε φορά που την γράφουμε σε μπλογκ ενεργοποιούνται και οι μηχανισμοί καταγραφής γι' αυτό και πολλές φορές είναι προτιμότερο να αναφέρεται σε ιστοτόπους και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με ελληνικά γράμματα ή με τελίτσες παύλες, κόμματα ανάμεσα στα γράμματα) παραθέτουμε αποσπάσματα άρθρου του  Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη:

"Τα κύματα θα εισχωρήσουν παντού.  Αρκεί να βάλεις ένα στατικό κύμα  στο εσωτερικό της Γης. Τότε  ο  ρευστός πυρήνας της Γης αρχίζει να τροφοδοτεί αυτό το κύμα . Όταν έχεις ένα τέτοιο στατικό κύμα , έχεις μια τρίοδο λυχνία (σ. σ πρόκειται για λυχνία  παλαιάς τεχνολογίας της εποχής του Τέσλα, διότι σήμερον η τεχνολογία αυτή έχει ξεπερασθεί από τα μικροτσίπς)  Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ρευστός πυρήνας της Γης τροφοδοτεί  το κύμα με  ενέργεια και είναι παρόμοιο με το σήμα που στείλαμε στη Γη. Τοιουτοτρόπως με ένα μικρό σήμα μπορούμε δια της ενισχύσεως του να το κάνουμε πανίσχυρο.   Με την αλλαγή της συχνότητος είναι δυνατόν να εξάγεις την ενέργεια είτε στην ατμόσφαιρα , είτε  στην άλλη άκρη της Γης.  Το ενεργειακό κύμα  ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων  γίνει προοδευτικά τότε  τα φαινόμενα αυτά   θα είναι  ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα. Αυτό μπορεί να ονομασθεί  και Μηχανή Καιρού. Αν  επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα , αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη  Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές"

Και το βίντεο που προσπαθήσαμε να του πούμε ότι θα μπορούσε να δει και που είναι από το History Channel είναι το πρώτο μέρος αυτό - ακολουθούν κι άλλα.

HAARP - History Channel Documentry Part 1
(http://youtu.be/J0ucpy1WYXY)Επίσης αξίζει να παραθέσουμε και την εισαγωγή του άρθρου του κου Κωνσταντινίδη όπως πρωτοδημοσιεύτηκε στο apodimos.com . Διαβάζοντάς την ίσως σας λυθεί και η απορία γιατί τόσες πληροφορίες αφήνονται ελεύθερες να μοιράζονται σχετικά με το υπερόπλο αυτό. Όπως είχε πει και ο A.C. Griffith στη μια και μοναδική του συνέντευξη 'πρώτα το άρχισαν οι Ρώσοι και μετά εμείς έπρεπε να γίνουμε πιο μπάσταρδοι...' Πρώην κυβερνητικός υπάλληλος και απ' ό,τι διαβάζουμε στο διαδίκτυο... πέθανε ακριβώς πριν  ένα χρόνο!

Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία της εφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. H τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την καταστροφή της. Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις μέσα από τα προεδρικά χείλη, για ένα μυστικό όπλο το οποίο θα αλλάξει την μορφή των πολέμων , έτσι ώστε να ξαναγίνει η Μεγάλη Δύναμης και να μπορεί να ζυγίζεται στην πλάστιγγα της παγκόσμιας πολεμικής αναγνώρισης με τις ΗΠΑ, η οποία έχει το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο. Όμως και οι δυο υπερδυνάμεις δεν σκέφτονται τα προβλήματα που υπάρχουν για την επιβίωση της Γης , μια και η Τρύπα του Όζοντος καλά κρατεί μια και οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην Γη, θα αυξηθούν κατά 10 βαθμούς, εις βάρος της επιβίωσης των ανθρώπων της. Επειδή δεν γνωρίζουμε το Υπέρ Όπλο της Ρωσίας , σας παρουσιάζουμε το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ, μέσα από ένα άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη (...)

Ex Government Employee(A.C. GRIFFITH NOW DEAD) EXPOSES CHEMTRAILS! D&D
(http://youtu.be/KcIJAVcfRI8)Και δυναμικά στον χορό των μικροκυμάτων μπαίνει και η Νορβηγία, η οποία εξελίσσεται σε μεγάλη πολεμική δύναμη, ίσως όχι τυχαία, λόγω των μεγάλων της συμφερόντων στον Βόριο Πόλο.
Owning the Weather in 2025 - Η μελέτη που μιλάει για την Οπλοποίηση Καιρού
Ο καιρός από παλιά είχε παίξει ρόλο ως όπλο με τους ψεκασμούς με ιωδιούχο άργυρο για παραγωγή βροχής και κατακλυσμών, επιχείρηση Πόπαϋ  ή με υποθαλάσσιες βόμβες για δημιουργία τσουνάμι κ.α. Αλλά μετά από απόφαση που πάρθηκε στη Γενεύη 18 Μαίου 1977 και τέθηκε σε εφαρμογή το 1978, υποτίθεται ότι απαγορεύτηκε. Όχι μόνο δεν συνέβει αυτό. αλλά π΄ρασε και σε πιο υψηλής τεχνολογίας επίπεδα, τόσο καλά, και τόσο καλά διοργανωμένα, που να κρύβεται σε πλήρη θέα!

Κατάλαβες, κύριε Τράγκα, γιατί η μια εκπομπή δεν μας φτάνει; Κατάλαβες γιατί η Γεωμηχανική είναι στάχτη στα μάτια; Κατάλαβες γιατί το κλίμα έχει βαρέσει μπιέλες και μας το πουλάν για κλιματική αλλαγή; Κατάλαβες γιατί είμαστε στον γ' Π.Π. και ελάχιστοι τον έχουν πάρει χαμπάρι;

Πάντως για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία κι ελπίζουμε και σε ανανέωσή της. Βάλτε μας και κανένα μετεωρολόγο ή αξιωματικό του ΓΕΑ στο πάνελ... έτσι να ανάψουν λιγάκι τα αίματα... εκ του φυσικού... χωρίς ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση!

AllNewz
http://allnewz.weebly.com/16/post/2013/06/66.html


Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνές μας:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615

Για περισσότερα δείτε:
www.enouranois.gr)

(Αίτηση: Υπογράψτε εδώ για να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για τους ψεκασμούς αεροσκαφών, μπορείτε και ανώνυμα.)

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αληθεύουν, εμείς μάτια έχουμε και ελπίζουμε να ραντίζουν βιταμίνες...
Ενώνουμε κομμάτια πληροφοριών και το παζλ μας τρομάζει!
Μέσα από τα άρθρα μας θέλουμε να πιέσουμε επίσημους φορείς, να εξετάσουν αυτές τις χημικές γραμμές... ΤΩΡΑ!!!
Δεν είμαστε οικολόγοι! Είμαστε γονείς παιδιών! Είμαστε παιδιά γονέων!

Το τονίζουμε για όσους δεν κατάλαβαν, ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένους ψεκασμούς, πχ για τα κουνούπια σε χαμηλά ύψη ορισμένων περιοχών, αλλά για πανελλαδικούς, καθημερινούς, αμέτρητους αεροψεκασμούς, ελέγχου του ΚΛΙΜΑΤΟΣ και της Ελλάδας!!!

Για αυτό θα δείτε σε μόνιμη βάση, Χειμώνα ή Καλοκαίρι(!), να μιλούνε για περιορισμένη ορατότητα, ομίχλη ή κατά τόπους συννεφιά, στα δελτία καιρού, των καναλιών σας!  

Τόση δημοκρατία… είχαμε να ζήσουμε από την Χούντα! …λένε στο διαδίκτυο.

Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, προβάλετε τον ιστοχώρο μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

Δεν είμαστε ρομαντικοί και βιντεοσκοπούμε τον ουρανό, ούτε οικολόγοι... ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΡΙΔΗΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κ. Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ λέει ΟΧΙ στους αεροψεκασμούς...

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ... ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Ο ΕΛΓΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
NIKOLA ALEKSIC ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ NOVI SAD ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.